Utazási útmutató

Az Utazási útmutató segít tisztázni a kérdéseidet, ha külföldre költözésben, másik országbeli munkavégzésben, külföldi ingatlan vásárlásban, vagy csak nagyobb utazásban gondolkodsz.

3 alkalommal segítelek eligazodni az útvesztőben, alkalmanként 40 perces időtartamban, online, élőben, zoom felületen.

359.00

  • Lépj be a MannaClub üzleti klub tagjai közé! 

Leírás

Amikor külföldi élet alapításában gondolkodsz, akkor olyan új élethelyzetbe kerülsz, amivel eddig még nem találkoztál. Hiába nézel utána a neten, és hiába beszélsz ismerősökkel, talán nincs olyan valaki akitől releváns tanácsot kérhetsz.

Amiért én tudlak segíteni ebben a kérdéskörben:

2016-ban költöztem ki Máltára, és azóta is folyamatosan utazom. Balin, és Mexikóban is töltöttem már több hetet, hónapot, ahonnan könnyedén dolgoztam, és menedzseltem a máltai vállalkozásaimat.

Segítek abban, hogy mire figyelj, és milyen szempontokat vegyél figyelembe helyszín választásnál, és a végleges elhatározásnál.

Az Utazási útmutató

során 3 alkalommal, ülésenként 40 percben átrágjuk egy aktuális kérdésedet, és stratégiát alkotunk, amerre elindulhatsz.

Az időpontokat ideális 3 héten belülre szervezni. A termék vásárlását követően e-mail-ben küldjük az időpont foglalási linket, ahol magadnak választod ki az online találkozóra számodra megfelelő napot és órát.

Az Utazási útmutató alkalmakat kiegészítheted akár egy hosszú hétvége programmal, akár egy egyhetes Inspiráló élményutazás programmal, hogy még alaposabb benyomást és információkat szerezz a külföldi életről.

A valóság mutatja meg, hogyan éled meg az utazással, külföldön tartózkodással kapcsolatos élményeket, változásokat. Ezért várlak szeretettel Máltán, bármely Lélekutazás programomon.

Az elért eredményekről, a résztvevők élményeiről a YouTube csatornámon találsz videókat.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Utazási útmutató” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör