milliós bevételeket
Célkitűzés és énerősítés,  Karrier, vállalkozás,  Pénz, bevétel, vagyon,  Siker építés

Lépj ki a mókuskerékből és érj el anyagi biztonságot

Az élet sokszor olyan, mint egy mókuskerék: állandóan ugyanazokat a dolgokat ismétled nap, mint nap, és úgy tűnik, sosem keveredsz ki belőle. Annyira benne vagy, hogy belülről egyszerűen nem látod a kivezető utakat. Ha szeretnél mégis kilépni ebből a mókuskerékből és milliós bevételeket elérni, akkor segítelek, hogy olyan lépéseket tegyél, amelyek előre visznek.

Bármennyire is furcsán hangzik, milliós bevételeket elérni sokkal könnyebb, mint azt most gondolod. Ami viszont nehezebb, és amivel csak menet közben szembesülsz, az a régi ideák, idejétmúlt elképzelések, és elavult hitrendszerek kigyomlálása, és önmagad felszabadítása.

Mert a szabadság, amelyre vágysz, az már most is a tiéd, csak épp te magad kötöd gúzsba magad egy olyan keretrendszer felállításával, amiről azt gondolod, még épp beleférsz. Csakhogy az igazi felszabadulás, és annak az esélye, hogy elérd a milliós bevételeket, az ezen a keretrendszeren kívül van.

5 olyan fontos szempontot hozok, amelyek segítenek egy milliós bevételeket termelő vállalkozás létrehozásában.

1. Élethivatás, szenvedély

Ha szeretnél milliós bevételeket elérni, akkor találd meg magadban, hogy mivel szeretnél foglalkozni. Találd meg a szenvedélyedet, amit szívesen csinálsz, és ami iránt lelkesedést érzel. Ez lehet egy hobbi vagy akár egy szakmai terület is. Amikor megtaláltad a szenvedélyedet, akkor a munkád már nem csak azért lesz fontos számodra, hogy pénzt keress, hanem mert valóban élvezed azt. Amikor örömmel, és jó érzéssel teszed a dolgod, akkor megváltozik az energia-szinted, a kisugárzásod, amihez csatlakozni tudnak az mások is.

Az élethivatásod megtalálásában segít a Találj rá az élethivatásodra ingyenes e-book.

2. Ellenállhatatlan ajánlat

Ha megtaláltad a szenvedéllyel végzett tevékenységedet, és önmagaddal is egyre közelebbi ismeretségbe kerülsz, akkor ideje kitekinteni, és megnézni, hogy mire van szükségük az embereknek. Felejtsd el a hagyományos piackutatást, és versenytárs-kutatást, és kezdj el figyelni a potenciális vevőidre, és meghallgatni az ő igényeiket. Mert az egy dolog, hogy te mivel foglalkozol szívesen, ám az már külön mutatvány, hogy a termékedet, szolgáltatásodat olyan formában, és olyan módon ajánljad, ahogyan a hozzád fordulókat a legnagyobb mértékben tudod segíteni.

3. Megmutatkozás

Hogyan tudod meghatározni, mire van szükség? Úgy, hogy kapcsolódsz a közönségeddel és megkérdezed őket, A kapcsolódáshoz arra is szükség van, hogy láttasd magad. Tapasztalatom szerint ez a legnehezebben kivitelezhető rész sokak számára, és ez a folyamat tart a leghosszabb ideig. Mert megmutatni a termékedet az merőben más, mint megmutatni magadat. Az, hogy megjelensz az online térben, még semmire sem elég, hogyha sablonos üzeneteket használsz. Az viszont nagyon jól működik, hogy ha megmutatod, ki vagy te, és felvállalod a saját hangodat.  

4. Stratégia tervezés

Az anyagi függetlenséghez vezető út egyik alapvetése, hogy pontosan tisztában legyél azzal, mit akarsz elérni. Ha azt hissed, hogy ezt gyszerű megfogalmazni, akkor meglepődsz majd, amikor nekilátsz. Mert az egy dolog, hogy szeretnél milliós bevételeket teremteni, ám ennél sokkal fontosabb a mögöttes ok, és az érzelmek, amelyeket ez felhoz. Konkrétan megfogalmazhatod persze a célod: mondjuk 1 millió forint bevétel egy éven belül. Ezt az összeget oszd fel az egyes hónapokra és hetekre, és határozd meg, mekkora összeggel tudod hetente vagy havi átlagban elérni ezt a célt. Ehhez rendeljük utána hozzá a stratégiát, ami el is vezet idáig.

5. Tanulj azoktól, akik már elérték a milliós bevételeket

A sikeres emberek tapasztalatai abban segítenek, hogy lerövidítsd az anyagi függetlenség felé vezető utadat. Azok, akik már elértek hasonló célokat, mint ami felé te tartasz, hasznos tanácsokat tudnak adni arra vonatkozóan, mit és hogyan csinálj. Természetesen ami nekik működik, korántsem biztos, hogy neked is ugyanolyan hatékony, ám olyan ötleteket, és megoldásokat hozhat számodra a velük való együttműködés, ami által jelentősen csökken az idő, és az energia ráfordítás, amíg megvalósítasz valamit.

Hogy én miben tudlak segíteni, és mit építettem fel, arról a Rólam oldalon olvashatsz. Itt találod az ennél sokkal fontosabb információkat is arról, hogy mit értek el az ügyfeleim a programjaimon. Ha inkább videós formában vagy kíváncsi a résztvevők megéléseire, akkor a YouTube ügyfélvélemények lejátszási listát ajánlom.

Gürtler Szilvia

milliós bevételeket

Ha szeretnél kilépni a mókuskerékből, és milliós bevételeket termelni, akkor csatlakozz a Mókuskerékből a milliós bevételekig videós kihíváshoz! 3 videóban és a kihíváshoz kapcsolódó munkafüzetben olyan konkrét tippeket hozok, amelyekkel elindulhatsz álmaid vállalkozása felé. Sőt mi több, a kivitelezésben is segítelek.

Csatlakozz most az ingyenes kihíváshoz és tapasztald meg azt az erőt, amivel fantasztikus dolgokat tudsz létrehozni.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör