TALÁLJ RÁ AZ ÉLETHIVATÁSODRA!

IGEN, letöltöm az Élethivatás e-bookot!

Miért hasznos neked az e-book?

Téged is foglalkoztat, hogyan találj rá az élethivatásodra?

Talán kergeted a választ egy ideje, és csalódott vagy, amiért még mindig nem találtad meg. Ezért segítek árnyalni ezt a kérdést, hogy ráláthass arra, miként találj rá az élethivatásodra.

Sok helyről hallhatod azt is, hogy találj rá önmagadra, és arra, amiben ki tudsz teljesedni. Ez így is van, és tényleg ez a megoldás a boldog élethez. Ám sokszor itt meg is állsz, mert fogalmad sincs, mit tegyél, hogy rátalálj az élethivatásodra.

Márpedig igenis vannak szuper képességeid, amelyek kibontakoztatásával megélheted önmagadat. Csak néha máshol keresgélsz, mint ahol a válaszok vannak. Ezért most rámutatok a főbb csomópontokra.

Az is lehet, hogy teljes életszemlélet és életmód váltást hoz majd életedbe, ha sikerül másként tekintened ezentúl az élethivatásodra, az életben vállalt feladatodra. 

Az Élethivatás e-book-ban ahhoz mutatok utakat, hogyan találd meg a képességeid, a tehetséged kibontakoztatásának módját.

Ismerd meg és használd a képességeidet! 

Miért töltsd le az ajándék e-book-ot?

Ha olyan feladatot végzel, ami nem tölt el izgalommal, nem a lelkedből fakad, hanem abból az elképzelésből, hogy fenntartsd magad, megélj és pénzt keress, akkor itt az ideje változtatnod. Használd a magaddal hozott és folyamatosan fejlesztett képességeidet!

Kívánom, hogy az ebben a könyvben található gondolatok segítsék, hogy másképp tekints a képességeidre, és megengedd magadnak, hogy kreatívan, az álmaid mentén teremtsd az életed.

A könyv segítségével megnyílik a szemed arra, hogyan találj rá az élethivatásodra egy egészen más szemszögből, mint ahogyan eddig próbáltad. És ha megtalálod azt, amiben jól érzed magad, akkor inspirált és lelkes vagy, és örömmel teszed a dolgod.

Használd a képességeidet, élj az élethivatásodnak.  

TEREMTS ELHIVATOTT ÉLETET

 

Gürtler Szilvia, coach, ACC

találj rá az élethivatásodra

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör