PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG MINI TRÉNING

Magasabb életminőség, alacsonyabb költségszinttel

Szeretettel köszöntelek

Izgalmas pénzügyi tudatosság növelő 5 napra invitállak. Az eddig megszokott pénzügyi sémák, világról alkotott képek teljes újraalkotására. Olyan témákat hozok a videókban, amelyekkel másfajta szemléletre nyitom ki a szemed, és ezáltal egészen új típusú életvitelt tudsz kialakítani, 

Témáink között a célokról, fókuszról, energiákról, luxusról, és különböző hasznos tippek tárházáról hallhatsz más megközelítésben.

A videókhoz tartozik egy rövid leírás, valamint egy kérdezz-felelek extra videó is, amit a Bőséges Manna Csoportban érsz el.

Ha nem vagy még tag, akkor gyorsan csatlakozz is. 

Kalandra fel hát, kezdj is bele az első nap videójába! 

1. NAP

AMIRE FÓKUSZÁLSZ, ODA ÖSSZPONTOSUL AZ ENERGIÁD

Az első nap, azaz ma a szemléletmódról, a fókuszról és a gondolati teremtés fontosságáról beszélek. 
 
Persze, elsőnek klisének és érdektelennek hangozhat, ezért engedd meg, hogy kifejtsem ezt bővebben.
 
Az emberek többsége alig akarja megérteni ezt, és mindenben egyből a gyakorlati, titkos trükköket keresi a szabad életstílus megteremtéséhez. Azonban ha az első lépéseket kihagyod, az olyan mintha egy logaritmust szeretnél megoldani alap matematikai tudásforrás nélkül.
 
Elárulok egy titkot…
 
A pénzügyi szabadság elérésének első lépése a szemléletmódodból indul ki. 
 
Itt kell felülírnunk olyan berögzült gondolati sémákat, amelyek a jelen pillanatban szinte lehetetlenné teszik, hogy 1-ről a 2-re továbblépj.
 
Még egyszer: az álmodott életstílusod alapjainak lefektetése a gondolkodásmódodból indul ki.

A képlet egyszerű. A gondolkodásmódod befolyásolja az érzelmeid, az érzelmeid befolyásolják az energiaszinted, és ezzel párhuzamosan a hiedelemrendszered és a cselekvéseid. A cselekvéseid pedig befolyásolják az életedben elért eredményeidet.

Készíts egy órát, vagy oszd fel 24 egységre a papírlapod. Nézd meg, hogy ezekben az egységekben mivel foglalkozol, és mire figyelsz. Tehát ne azt írd le, hogy bemész dolgozni, vagy elmész a gyerekért, hanem azt, hogy mire fordítod a figyelmedet.
Pl az autóban a híreket hallgatod. Vagy amíg vársz a gyerekre, addig a facebook hírfolyamot görgeted. Vagy a munkahelyeden a kollégáidat hallgatod. Netán sok ügyfélpanszt kezelsz. Írj le mindent, ami eszedbe jut. 
Még egyszer: fontos, hogy ne a konkrét cselekedet írd le, hanem azt, amire figyelsz. Könnyen lehet, hogy nem tudod felidézni az előző napodat, akkor tedd meg, hogy a mai napodat jegyzed le abból a szempontból, hogy hova helyezed a fókuszod.
Amikor készen vagy, akkor számold össze, mennyi időt töltesz önmagadra figyeléssel. Nos? 
Ez egy igen sokkoló feladat lehet, ezért ha igazi változást akarsz elindítani, akkor ne ijedj meg félúton, hanem lelkiismeretesen végezd el. 
Ha megvan az eredmény, hozz egy döntést önmagadért. Figyelj oda mostantól tudatosan arra, hogy befelé is figyelj, önmagadra. Meglátod, milyen változások tudnak elindulni néhány nap alatt. 
Kívánok izgalmas felismeréseket ebben a tudatosodás irányába tett első lépésedben! 

A videót a Bőséges Manna Facebook csoportban tudod megnézni. Ha még nem vagy tag, mindössze egy kattintás, és máris elérsz minden tartalmat. 

https://www.facebook.com/szilvia.gurtler/videos/511493187359884

Remélem, hogy tudtál valamit elvinni az első napi témából. A holnapi nap pedig folytatjuk a következő témával 🙂

Díjmentes online meeting lehetőség

Limitált ideig lehetőséged van most befoglalni egy számodra megfelelő időpontot egy közös meetingre, amely során felmérjük a jelenlegi életszituációd és személyre szabott gyakorlatias tanácsokkal látlak el, amelyeket egyből implementálhatsz a hétköznapjaidba! Legyen szó akár pénzügyekről, vállalkozásról, társaskapcsolatokról.

GAZDAGODJ E-KÖNYV

Ha megrekedtél egy bizonyos szinten a pénzügyeidben, és tovább kívánsz lépni a gazdagodás útján, akkor ez a könyv neked szól.

Szemfelnyitogató gondolatokkal segítelek a meglévő hitrendszered, és pénzzel való kapcsolatod átalakításában.

Gürtler Szilvia Vállalkozás fejlesztő, Pénzügyi Mentor, Nemzetközileg Elismert Coach, Ingatlanbefektető

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör