Klubtagság ajándékkal 1 hét

Akció!

Ezzel a klubtagság ajándékkal most 1 alkalommal ingyenes lehetőséget biztosítunk egy MannaClub online találkozón való részvételre. Az ajándék kupon 14 napig használható fel, ennek eltelte után  a negyedéves 59 Euros megújuló tagsági díjat számolja a rendszer.

A MannaClub olyan üzleti klub, ahol kapcsolatokat építhetsz ki, üzleti lehetőségekre találhatsz, és gazdagíthatod a vállalkozásodat.

Original price was: €59.00.Current price is: €0.00.

Leírás

MannaClub vállalkozói, üzleti közösség lényege a kapcsolódás, a megosztás és a támogatás.

Ha olyan közösséget keresel, ahol rendszeresen bátorítanak, a vállalkozásodat építő kérdéseket, és támogató ötleteket kapsz, ahol megoszthatod a még kezdeti stádiumban járó elképzeléseidet, akkor ölelő karokkal várunk a MannaClub tagságába.

Találkozóink minden második héten kedden reggel 8.30-kor kerülnek megrendezésre.

Akkor is várunk a tagságba, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításon, hiszen hol máshol kaphatsz javaslatokat, ötleteket, mint egy olyan társaságban, ahol főként vállalkozók vannak jelen? Gyere és dobd be az elképzeléseidet, mi pedig segítünk tovább fűzni, és akár megvalósítani is azokat.

A MannaClub klubtagság ajándékkal tagság

keretében egyetlen alkalommal, kedden reggel 8.30-kor találkozunk egy vállalkozás építő reggeli beszélgetésre.

Hozd magaddal a kávédat, teádat, reggelidet, mert ugyan a  találkozók a zoom felületén, online zajlanak, mégis kötetlen, barátságos légkörben, ahol virtuálisan együtt reggelizünk. Itt megismerkedsz a többi klubtaggal, bemutathatod a vállalkozásod, vagy vállalkozás ötleted, ajánlásokat adhatsz és kaphatsz, miközben kapcsolatokat építesz ki.

Van kedved a vállalkozás építésről tanulni, barátságokat kialakítani, üzleti ajánlásokat adni és kapni?

Remélem, hogy igen, és velünk tartasz a reggelin.

Ebbe a klubba akkor is érdemes becsatlakoznod, ha nem tudsz élőben jelen lenni. Már a felvételek is ötleteket, és kapcsolatépítési lehetőséget adnak számodra, hiszen minden résztvevő elérhetőségét kiküldjük neked.

Részletesebb információkat a MannaClub oldalán találsz.

Nézz bele az egyik előző MannaClub találkozó hangulatába.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör