FELEJTHETETLEN IDŐTÖLTÉS
MÁLTÁN

2016 óta élek ezen a gyönyörű szigeten, Máltán. Coach és idegenforgalmi végzettségem is van, így gondoltam egy nagyot, és összekombináltam a szakmai tapasztalataim ezen két oldalát.

Pár órás szabadban töltött coaching beszélgetéseket, valamint 1 napos kirándulásokat kínálok neked, amikkel felejthetetlenné varázsolhatod máltai tartózkodásodat. Az egyedi kalandok alatt a megszokott turistautakon felüli élményeket gyűjtünk. Mert túl azon, hogy megcsodálhatod a gyönyörű helyszíneket, további lehetőségeket mutatok meg neked.

A lelked. A képességeid. A lehetőségeid. Beszélgessünk hát az álmaidról, hogy magaddal vihesd emlékként az újonnan meglátott perspektívákat, és az inspiráló energiát, amivel valóra válthatod vágyaidat. Sőt, ennél többet. Eszközöket, amelyekkel boldogabbá és örömtelibbé teheted életed.


KINCSES NAP

ELREJTETT KINCSEK MÁLTA SZIGETÉN

Te is imádtál kincskeresőst játszani? Emlékszel még, milyen élmény volt megtalálni eldugott kincseket, felfedezni új földrészeket, megalkotni új élményeket?Amikor még semmi nem állt az utadban, csak az volt érdekes, ami a belső világodban zajlott?


ALKOSS A LELKEDBŐL

FEDEZD FEL A KREATIVITÁSOD

Élvezd, ahogy a természet csodája magával ragad, és engedd, hogy kibontakozzon a kreativitásod. Rajz, festészet, költészet – mind csak kis szelete az általad megnyilvánuló kreativitásnak. Sokkal érdekesebb lesz meglátnod, hogyan közelíted meg a helyzeteket és hogyan keresel megoldásokat.


REPÜLJ A SZABADSÁGBA

HAGYD EL A KOMFORTZÓNÁD

Nézd meg, ahogy a madarak kibontják szárnyaikat, és bátran nekiindulva az ismeretlennek, élvezik égi röptüket. Most engedd el magad, és képzeld el, hogy te vagy az a szárnyaló szabad madár. Nézd meg, ahogy máris nyílik a lehetőségek kapuja, és szélesedik a látóhatár előtted.


VIKTÓRIA LINES TÚRA

VÁLTS NÉZŐPONTOT

Vajon miért épült a Victoria Lines? Milyen katonai elképzelés hozta létre, és mennyire állja meg ma ugyanez az elképzelés a helyét? 

Te hányféle stratégiát építesz fel, amihez ragaszkodsz még akkor is, amikor az már kevéssé szolgálja az életedet? Hogyan tudsz megújulni, olyan új vonalakat létrehozni, amelyek előre visznek és flexibilisek?

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör