bőség folyamot
Pénz, bevétel, vagyon

Élvezd a bőség folyamot!

Munkám során olyan tudatos emberek keresnek meg, akik első látásra ugyan sikeresnek tűnnek, mégis keresgélik a céljukat, az élethivatásukat, és kihívásaik vannak a pénzügyek terén. Mert nem élik azt a potenciált, ami bennük van, és élvezik a bőség folyamot?

Hogyan tudsz te kiteljesedni, és megengedni magadnak a bőséget?

Számomra a bőség nem pusztán pénzügyi bőséget jelent. Természetesen az is nagyon fontos része, ám a bőségbe én beleértem a teljes, kiteljesedett életet, az élethivatásod által megvalósított önmagadat,olyan életet, amelyben a különböző életterületeid harmóniában vannak.

A bőség számomra azt jelenti, hogy része vagyok az egyetemes, folyamatosan áramló bőségnek. ami itt van, körülöttünk mindent átjáróan a világunkban.

Ha a bőségre ebből a perspektívából tekintesz, akkor máris meglátod, hogy a bőséget a választásaiddal tudod befogadni. Választással arra, hogy mit látsz meg magad körül, mivel foglalkozol és merre indulsz el. A bőség útjára lépsz akkor is, amikor elindítasz egy vállalkozást, amikor létrehozol valamit, és a növekedés útját választod a biztonság helyett.

Mi az, amiért mégsem éled?

Erre mutatok meg 3 olyan akadályt, amelyek a leginkább gátolják a bőség energiájára való megnyílásodat.  Maradj velem végig, mert megmutatom a megoldásokat is.

Készen állsz? Akkor vágjunk bele.

1. Akadály : Az életcél hiánya

Nincsen életcélod, vagy rosszul megfogalmazottak a céljaid. Sőt: nemcsak a céljaidat nem látod tisztán, de még az álmaidat sem, ezért inkább csak álmodozol, mintsem az álmaidat alakítod át céljaiddá.

Kis léptékű, rövid távra szóló célokat tűzöl ki magadnak, és azokat sem teljesíted, mert a napi teendők, az apró-cseprő dolgaid elszólítanak.

Ha netán van is célod, és elindulsz a megvalósítás útján, akkor menet közben elfáradsz, megijedsz, félsz beteljesíteni azt.

Nincs víziód, olyan, amiben látod magad egy másik élettérben, bőségben, örömben.

Elég a céltalanságból! Egyetértesz?

2. Akadály – Fogalmad sincs, mi az élethivatásod

Keresgéled, mivel foglalkozz, és azt hiszed, majd valami rajtad kívül álló isteni szikra, vagy üzenet érkezik, és végre valaki megmondja neked, hogy mi a te élethivatásod.

Bizonytalankodsz abban, hogy mivel foglalkozz. Van ugyan hívásod egy-két tevékenység felé, azokba mégsem mersz belevágni, különféle indokokra, kifogásokra hivatkozva.

Maradsz inkább a megszokottban, a fix jövedelmet nyújtó állásodban, ahol nem feltétlen tudod kibontakoztatni önmagad, és megvalósítani mindazt, ami olyannyira hív téged. Elherdálod az időd, az energiád olyan munkával, amit nem szeretsz, nem leled benne örömöd.

Tudod, érzed, hogy van valami magasztosabb, amiért itt vagy a földön, amit egyedül te tudsz betölteni, ami rajtad keresztül tud megvalósulni, és általa sokak életétre képes leszel hatni.

Elég a keresgélésből! Így látod te is?

3. Akadály – Zűrzavar a pénzügyeidben

Nos, az örök mumus. Vagy nincs elég, vagy ha van is elég, képtelen vagy megtartani, kezelni. Tele vagy korlátozó hiedelmekkel, amelyek miatt nem tudsz továbblépni a gazdagságod felé. Ezek között nagyon sok az olyan, amelyeket észre sem veszel. Te mit gondolsz a pénzről?

Meglepődsz majd, mert nem is gondolod, hogy mennyi tudattalan mondatot, hiedelmet cipelsz magaddal, és mennyire a szokásaiddá vált ezek alapján élni. Ezekkel önkéntelenül is akadályozod a pénz áramlatára való rácsatlakozást, ezáltal nem azonosulsz az energiájával. Márpedig a pénz oda érkezik, ahol szívesen fogadják.

A pénzhez fűződő gondolataidat megspékeled azzal, ahogyan a pénzt kezeled. Vagy nincs elég, vagy van ugyan bőven, mégsem tudod megfogni, és ügyesen gazdálkodni belőle, mert minden szétfolyik a kezedben.

Ismerősek ezek az akadáyok? Hány van ezekből az életedben jelen? Egy? Kettő? Három? Nagy valószínűséggel mindhárom, ha még nem azt a bőség folyamot éled, amit belső szemeiddel látsz.

Elég a pénzügyi kupiból, a kifizetetlen számlákból, a napról napra élésből! Ugye?

PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG MINI TRÉNING

Magasabb életminőség, alacsonyabb költségszinttel. Több mint 2000 résztvevő!

Hogyan tudsz ebből továbblépni?

1. Megoldás: Lásd tisztán az életcélod

Pontos, rád szabott, téged inspiráló célokra van szükséged. Felejtsd el a céltervezés módszertanát, másképpen, egészen más hívószavakkal tudsz ebben továbblépni. Mert a kis léptékű, számszerűsíthető, határidővel ellátott céloknál valami sokkal magasztosabbra, és nagystílűbbre van szükséged.

Vízióra.

Felszínre hozzuk az igazi, legbenső álmaidat, megfogalmazzuk és vízióvá alakítjuk a célodat, hogy elindulj a megvalósítás útján.

2. Megoldás – Találj rá az élethivatásodra!

Az élethivatásod nem kívül kell keresgélned. Mert az élethivatásod az, amit te azzá teszel. Amiben akkora örömödet leled, hogy bármilyen formában, bármikor szívesen végzed.

Nem az a kérdés, hogy vállalkozóként, vagy multinál dolgozol, MLM-ben tevékenykedsz, vagy háztartásbeliként élsz. Az a kérdés, vállalod-e annak megvalósítását, amit a víziódban látsz, és elfogadod-e a képességeidet, hogy azok segítségével alkoss, teremts.

Magtaláljuk az élethivatásodat, hogy magabiztosan teremts és fogadd be általa mindazt, ami ezáltal érkezik hozzád. Hála, szeretet, öröm, és igen, pénz is.

3. Megoldás – Írd újra a pénzügyeidet!

Bizony, itt van mit tisztítani, rendbe tenni. Elsőként a gondolataidat, a pénzkezelésedet, és a befogadást.

A gondolataid szokásokká válnak, így idővel azok rabjaivá válsz. A szűkösség és a félelem is gondolati szokások mentén alakultak ki benned. Márpedig ezekből nem lehet teremteni. Pontosabban lehet, csak épp nézz körül: pontosan azt lehet vele teremteni, amid most van.

A bőség, a siker, a jómód gondolata és szokása még szokatlan a számodra, ezért kerülted eddig a bőség folyamot.

Megmutatom, hogyan cseréld le a szűkség szokásait a bőség áramlatára. Megtanulsz a pénzzel bánni, így megnyílik a pénzcsap, és elindul végre a pénz-áramlás az életedben.

A célok keresgélésével, az élethivatás betöltésével, a pénzügyek rendbe tételével hónapokat, éveket lehet eltölteni. Nagy valószínűséggel te is tapasztaltad már, hiszen talán évek óta ezekre a kérdéseidre keresed a válaszokat.

Nagyon fontos az is, hogy melyiket milyen sorrendben dolgozod fel. Ezt most, egyszer kell csak rendbe tenned. Időbe telik, amíg ez a három győzelem-megoldás összeáll. Átadom neked a megfelelő gyorsítókat, amelyekkel ez a folyamat felgyorsítható.  Elmondom neked a részleteket, hogyan emelheted magasabb szintre az életedet velem.

Szerző: Gürtler Szilvia

PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG MINI TRÉNING

Magasabb életminőség, alacsonyabb költségszinttel. Több mint 2000 résztvevő!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör