COACHING PASS

150.00

5 ALKALMAS ONLINE COACHING

Az 5 alkalmas, összesen 400 percnyi mentor coaching program megadja neked a tisztább rálátást, és a képességet, hogy élethelyzeteidet kívülről tudd szemlélni.

Megtaláljuk azokat a szunnyadó erőforrásokat, amelyek segítenek téged abban, hogy közelebb kerülj önvalódhoz, és a saját utadhoz.

Átfordítjuk a szép szavakat aktív cselekvéssé.

Teremtsd meg magadnak azt az életet, amelyre mindig is vágytál.

Kategória:

Leírás

Mikor válaszd a coaching pass programot?

Ha azt érzed, hogy gyökeres változásra van szükséged, és elképzelésed sincs, hogyan fogj hozzá. Egyre inkább azt érzed, minden a fejedre borul, ellepnek a megoldandó feladatok hullámai, és képtelen vagy megállítani a folyamatot egyedül. Mintha egy lejtőn rohannál lefelé, és amikor az életed egyik területét látszólag rendbe tetted, akkor omlik tovább a többi.

Mire számíts a coaching pass program során?

  • A személyes beszélgetések segítségével, hatékony megoldásokat találsz élethelyzeteid kezelésére.
  • Közösen megnézzük, hogyan tudsz leginkább kiteljesedni, mit tegyél, hogy magabiztosan, energikusan és sikeresen éld napjaidat.
  • Tisztább rálátásod lesz a nagy egészre, miközben beazonosítod a céljaid eléréséhez vezető apró lépéseket.
  • Szét tudod majd választani saját céljaidat mások elvárásaitól.
  • Megtanulod hatékonyan használni erőforrásaidat.
  • Kívülről tekinthetsz rá önmagadra, az adott helyzet(ek)re, amire megoldást keresel.
  • A folyamat segíti az eltávolodást, a gyorsabb és mélyebb megértést, érzelmeid tudatosabb kezelését.
 

Mi történik az egyes alkalmakon? 

Első alkalommal átbeszéljük azokat a releváns élettörténéseidet, amelyek most foglalkoztatnak. Megnézzük, mik azok a sarokpontok, amelyeken változtatni szeretnél, vagy amelyekbe érdemes részletesebben belemerülni. 

A második alkalom során az első alkalommal feltérképezett főbb célterületekre összpontosítunk, azokat tisztázzuk.

Harmadik beszélgetésünkön átbeszéljük az ezen területekhez kapcsolódó hitrendszeredet, berögzült gondolati sémáidat. Megnézzük, mi az, amit lehet másik oldalról, más megközelítéssel is szemlélni. 

Negyedik alkalmunkon átbeszéljük, milyen erőforrások tudnak segíteni téged a megvalósításban. 

Az ötödik, utolsó alkalommal pedig átfordítjuk az eddig beszélteket, az elképzeléseidet cselekvési tervvé alakítjuk, és a vágyakból, szép szavakból konkrét megvalósítási tervet varázsolunk. 

Időtartam

5 X 80 perc online konzultáció,

amely során végigmegyünk minden olyan területen, amely segíthet levetkőzni a régi paradigmákat, hogy megújulva, friss tekintettel, tudatosan szemléld a benned zajló folyamatokat és feltöltődve, lendületesen vághass bele életed következő szakaszába.  

+ AJÁNDÉK

A program végeztével kapsz egy 30 perces ingyenes konzultációt – választásod szerint 30 vagy 60 nappal a közös beszélgetések lezárulta után. Itt át tudjuk beszélni az addigi elért eredményeidet, a megvalósítás során előkerült helyzeteket, és a megtapasztalt kihívásokat.

Ha ennél is többre vágysz, és biztos akarsz lenni abban, hogy megvalósítod a kitűzött célokat, és végigviszed a megvalósítási tervben leírtakat, akkor válaszd MENTOR PROGRAM-omat, ahol 6 hónapon keresztül végigkísérlek, melletted állok, és támogatlak a megvalósításban. 

Bízz magadban, lépj a változás útjára! Találd meg azt az utat, ami igazán a sajátod, és kezdd el kialakítani az új életed!

Várom szeretettel jelentkezésed, hogy mielőbb belekezdjünk a közös megvalósításba.