sikeres célelérés
Célkitűzés és énerősítés

3+1 extra tipp a sikeres céleléréshez

Bár az előző leckében kaptál már profi eszközöket, itt nem állunk meg! Most a sikeres céleléréshez adok neked 3+1 extra tippet. Tapasztalataim szerint ez a hozzáállás rengeteget segíthet neked a sikerben, így javaslom, hogy építsd be őket az életedbe és a célkitűzés-célmegvalósítás folyamatába.

1. tipp a sikeres céleléréshez

Ne ragaszkodj körömszakadtodig egy-egy kitűzött célodhoz, hiszen menet közben változol, ezzel együtt az életkörülményeid is változnak, és talán a vágyaid is más megvilágításba kerülnek. Ez nem azt jelenti, hogy ne figyelj a célodra, hanem azt, hogy engedd meg, hogy más formában is megvalósulhasson, mint ahogy azt eredetileg eltervezted.

2. tipp a sikeres céleléréshez

Talán észrevetted, hogy nem kérdeztem rá arra, hogyan fogod megvalósítani a céljaidat. Nem kellett leírnod egyetlen mondatot sem arról, hogy milyen módon fogsz eljutni a célodig. Légy hálás a megtett útért, és tartsd mindvégig a fókuszodat azon, amit szeretnél elérni. Közben pedig hagyd, hogy úgy rendeződjenek körülötted az események, ahogyan az neked a legjobb.

3. tipp a sikeres céleléréshez

A lényeg, hogy mindvégig komfortosan haladj, és magadénak érezd a megtett lépéseket. Legyél büszke az elért részeredményekre, és jutalmazd meg magad egy-egy részcél teljesülésénél.

+1 tipp

A sikeres célelérés 3. tippjéhez nyújt segítséget a hálafa, amelyre minden egyes alkalommal, amikor elértél valamit a megvalósítani kívánt célodból, feljegyezheted a dátumot és azt, hogy miért vagy hálás. Ez lehet egy személy, aki segített neked valamiben, ami közelebb vitt a célodhoz, lehet egy általad elért jelentős lépés, vagy egy aprónak tűnő esemény, és lehet nagyobb mérföldkő egyaránt. Rád bízom, hogyan töltöd fel a hálafát, a lényeg, hogy írd bele az eseményeket, személyeket, akiknek, amikért hálás vagy. 

A hálafát a Céltervezés kurzusban és az Adj hálát! kurzusban is eléred.

A Célkitűzés tanfolyam végéhez értél. Gratulálok! Tarts velünk továbbra is. Csatlakozz a Bőséges Manna Facebook csoportomhoz és mesélj ott is a sikereidről!

Iratkozz fel! Most ajándék a

[contact-form-7 id=”3927″ title=”Celkituzes hirlevelsorozat”]

[INSERT_ELEMENTOR id="7448"]

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör