fbpx
sikeres célelérés
Életcél

3+1 extra tipp a sikeres céleléréshez

Bár az előző leckében kaptál már profi eszközöket, itt nem állunk meg! Most a sikeres céleléréshez adok neked 3+1 extra tippet. Tapasztalataim szerint ez a hozzáállás rengeteget segíthet neked a sikerben, így javaslom, hogy építsd be őket az életedbe és a célkitűzés-célmegvalósítás folyamatába.

1. tipp a sikeres céleléréshez

Ne ragaszkodj körömszakadtodig egy-egy kitűzött célodhoz, hiszen menet közben változol, ezzel együtt az életkörülményeid is változnak, és talán a vágyaid is más megvilágításba kerülnek. Ez nem azt jelenti, hogy ne figyelj a célodra, hanem azt, hogy engedd meg, hogy más formában is megvalósulhasson, mint ahogy azt eredetileg eltervezted.

2. tipp a sikeres céleléréshez

Talán észrevetted, hogy nem kérdeztem rá arra, hogyan fogod megvalósítani a céljaidat. Nem kellett leírnod egyetlen mondatot sem arról, hogy milyen módon fogsz eljutni a célodig. Légy hálás a megtett útért, és tartsd mindvégig a fókuszodat azon, amit szeretnél elérni. Közben pedig hagyd, hogy úgy rendeződjenek körülötted az események, ahogyan az neked a legjobb.

3. tipp a sikeres céleléréshez

A lényeg, hogy mindvégig komfortosan haladj, és magadénak érezd a megtett lépéseket. Legyél büszke az elért részeredményekre, és jutalmazd meg magad egy-egy részcél teljesülésénél.

+1 tipp

A sikeres célelérés 3. tippjéhez nyújt segítséget a hálafa, amelyre minden egyes alkalommal, amikor elértél valamit a megvalósítani kívánt célodból, feljegyezheted a dátumot és azt, hogy miért vagy hálás. Ez lehet egy személy, aki segített neked valamiben, ami közelebb vitt a célodhoz, lehet egy általad elért jelentős lépés, vagy egy aprónak tűnő esemény, és lehet nagyobb mérföldkő egyaránt. Rád bízom, hogyan töltöd fel a hálafát, a lényeg, hogy írd bele az eseményeket, személyeket, akiknek, amikért hálás vagy. 

A hálafát a Céltervezés kurzusban és az Adj hálát! kurzusban is eléred.

A Célkitűzés tanfolyam végéhez értél. Gratulálok! Tarts velünk továbbra is. Csatlakozz a Bőséges Manna Facebook csoportomhoz és mesélj ott is a sikereidről!

Iratkozz fel! Most ajándék a

[contact-form-7 id=”3927″ title=”Celkituzes hirlevelsorozat”]

Gürtler Szilvia, coaching

A szerző: Gürtler Szilvia, PCC   (ICF minősített professzionális coach)

Minden tapasztalatommal, tudásommal támogatlak, hogy olyan minőségű életet élhess, ahol megéled a bőséget, abban a világban, ahova magadat álmodod. 

Inspiráló videóimmal a YouTube csatornámon adok át új meglátásokat hozó gondolatokat, tapasztalatokat. 

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör