fbpx

Az önismeret adja meg az alapját minden döntésednek, minden reakciódnak. Célokat úgy tudsz meghatározni, ha már tisztában vagy önmagaddal, megismerted  elfogadtad adottságaidat, képességeidet.  Találd meg önmagad, hogy a céljaidat megvalósíthasd. 


ÖNISMERET A CÉLODÉRT

Ebben a folyamatban megnyitom a szemed olyanokra, amelyekre azért nem látsz rá, mert azok vakfoltjaid, vagy azért, mert annyira benne vagy a gondolataid sűrűjében, hogy elvesztél a rengetegben. 

Olyan világot mutatok, amelyben megtalálhatod és bátran megélheted önmagadat. Ahol nyugodtan lehetsz az az önfeledt lélek, aki beteljesíted az álmaidat, és azok mentén teremted meg az életedet. 

Azért kísérlek a folyamatban, hogy  támogassalak a tisztább látásban, és az életcélod megélésében. Önmagad kiteljesítését és legteljesebb éned megvalósítását ígérem. 

Tapasztald meg, milyen maszkok nélkül, önazonosan élni, és vállalni mindazt, aki te vagy. Új lendülettel, a megszokottól eltérő gondolatok, elképzelések beengedésével változtasd meg eddigi nézőpontjaidat, és indulj el az életcélod felé.

A szokásos cselekvéseid mentén odáig jutottál el, ahol most tartasz. Ahhoz, hogy tovább lépj, másfajta gondolkodásra, másfajta szemléletre, újfajta célokra van szükséged. 

Merj megújulni és megélni önmagad!

Gürtler Szilvia vagyok, életút mentor, coach, író. Abban segítelek, hogy megértsd önmagadat, és a megértés által megújulj. 

önismeret, megújulás

Ha még ráhangolódásra és technikai segítségre van szükséged a céltervezéshez, akkor az alábbi kurzusokat ajánlom: 

Inspiráció kurzus

Rezgésszint-emelő alapkurzus

Az inspiráció kurzussal felhangolódsz, és megemeled az energia szintedet, ezáltal más szemmel tekintesz a világra. 

Hála kurzus

Használd a hála erejét a célod eléréséhez

A hála az egyik legerősebb érzés, amely segítségével a fáradt, szomorú, lehangolt érzésből könnyedén a szeretet terébe jutsz.

Céltervezés kurzus

Találd meg a saját céltervezési módszered

A céltervezés kurzuson megismered a célok kialakításának csínját-bínját, és megtalálod saját céltervezési módszered. 

Még mielőtt egyből a céltervezésbe csapsz bele, ismerd meg azokat az életterületeket, amelyek átalakításával közelebb kerülhetsz önmagadhoz, és céljaid megvalósításához. A MannaClub témái felölelik a legfontosabb életterületek kihívásait. 

mannaclub tagság

MannaClub

Legfontosabb életterületeid átalakításához, a megújulásodhoz a MannaClub tagság ad neked felismeréseket, gyakorlatokat.

Ha személyes támogatásra van szükséged, akkor személyes coaching programjaimat javaslom. Így konkrét, egyedi helyzetedre és igényeidre szabott támogatást kapsz ahhoz, hogy változtass, és elindulj a megújulás felé. 

Személyes támogatás

Gürtler Szilvia, coaching

Biztonságos, bensőséges közegben várlak szeretettel coach ülésre, ahol megoszthatod miben vagy, és hova tartasz. Teret és eszközöket adok önfelismeréseidhez. Mentor programjaimon pedig abban támogatlak, hogy el is érkezz oda, ahova magadat álmodod

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör