COACHING

A coaching idején támogatóként állok melletted, hogy segítsek megláttatni veled olyan dolgokat, amelyeket vagy azért nem látsz, mert azok vakfoltjaid, vagy azért, mert annyira benne vagy az életedben, hogy egy picit elvesztél a rengetegben. 

Coachként azért vagyok melletted, hogy  támogassalak a tisztán látásban, önmagad megismerésében és a változásban.

Személy szerint úgy látom, hogy mindenkinek szüksége van életében párszor egy jól irányzott lökésre, új gondolatok, elképzelések beengedésére. Miért? Mert ha csak a saját gondolataid mentén cselekszel, akkor odáig tudsz eljutni, ahol most vagy. A továbblépéshez külső segítség kell. Itt lép be a coaching.

Coaching lehetőségek velem

1 alkalmas coaching

I am text block. Click edit button to change this text. 

5 alkalmas coaching

I am text block. Click edit button to change this text. 

10 alkalmas coaching

I am text block. Click edit button to change this text. 


ÉN VAGYOK A NEKED VALÓ COACH?

Egy kis ízelítő a személyiségemből, az életemből megmutatja számodra, milyen vagyok, mit képviselek, miben tudlak támogatni. 

Mert hogyan találod meg a neked való coach-ot? Azt javaslom, nézd meg, ki hogyan él, mit képvisel, és úgy válassz, hogy tudd, mindenki odáig tud eljuttatni téged, ahol éppen tart.

Tanulni attól érdemes, aki a legnagyobb hozzájárulás lehet az életedhez. És ez akár minden életszakaszban más személy lehet számodra

Ha úgy érzed, az én tudásom, energiám segít most neked, hogy valami olyat érje el, amit én már megteremtettem a saját életemben, akkor keress meg, hogy adott időtávban a legnagyobb inspirátorod lehessek, és segítsek neked eljutnod a vágyott célodig.