COACHING, MENTORING

A coaching idején támogatóként állok melletted, hogy segítsek megláttatni veled olyan dolgokat, amelyeket vagy azért nem látsz, mert azok vakfoltjaid, vagy azért, mert annyira benne vagy az életedben, hogy egy picit elvesztél a rengetegben. 

A mentoring során egy adott feladatra koncentrálunk, azt visszük végig a tanácsaimmal, visszajelzéseimmel támogatva.

Coachként azért vagyok melletted, hogy  támogassalak a tisztán látásban, önmagad megismerésében és a változásban.

Business coachként vállalkozási céljaidban támogatlak, és segítséget nyújtok az eredményesség, hatékonyság növelésében. 

Mentorként pedig abban tudlak segíteni, hogy biztosan  elérd a kitűzött céljaidat. Külső szemmel rendelkező tanácsadóként, ötletadóként és coachként egyaránt.

Személy szerint úgy látom, hogy mindenkinek szüksége van életében párszor egy jól irányzott lökésre, új gondolatok, elképzelések beengedésére. Miért? Mert ha csak a saját gondolataid mentén cselekszel, akkor odáig tudsz eljutni, ahol most vagy. A továbblépéshez külső segítség kell. Itt lép be a coaching.

Ha pedig tényleg el is akarod érni kitűzött céljaidat, akkor egyenesen elengedhetetlen számodra a mentoring, ahol már bizonyítottan működő modellek mentén tudod megtalálni a saját utadat, erősségeidet és sikerességedet.  


COACHING

EGY ALKALMAS, VAGY 5 ALKALMAS ONLINE COACHING

Az 1 órás villám coachin kilendít a megszokott kerékvágásból, egy olyan verkliből, amelyet belső monológok formájában nap mint nap forgatsz magadban. Akkor is ezt válaszd, ha van egy adott témád, amiből egyedül nem tudsz kilépni. 

Az 5 alkalmas Coaching pass során végigkísérlek egy teljes folyamaton, feltérképezd magadban a megoldási változatokat, és rátalálj arra a  kulcsra, ami megnyitja előtted a még teljesebb és csodálatosabb jövőd kapuját. 

  • Hozd meg a döntést a változásra.
  • Kötelezd el magad mellette.
  • Vedd észre, hogy mire vagy képes egy kis támogatással.

BUSINESS COACHING

VÁLLALKOZÓKNAK, KÖZÉPVEZETŐKNEK

Válllalkozóként rengetg kihívéssal szembesülsz. Már a vállalkozás megalapítása is kihívás, hát még a működtetés, ami teljesen másfajta gondolkodást kíván. A tudatos vezetővé válásban segítelek, és a vállalkozásod stabil szerkezeti megalapozásában.

Vezetőként néha előre nem várt feladatokkal és megoldandó helyzetekkel szembesülsz. Fontos a kollégákkal, vezetőiddel szembeni kommunikációd, sőt az otthoni helyzeted is. 

  • Megtaláljuk azokat a szunnyadó erőforrásaidat, amelyekkel megoldod a legextrémebb helyzeteket is.
  • Átfordítjuk az elméleti tudásod aktív cselekvéssé.
  • Megnézzük, mitől leszel nagyszerű vezető.


MENTORING

3 HÓNAPOS PROGRAM, EGYEDI MENTORING

A 90 napos mentor programban szakmai kérdésekkel, vizualizációs gyakorlatokkal segítelek, hogy elérd a kitűzött célodat. A mentoring során végig melletted állok, és a támogatás mellett állandó reflexióban vagyunk, rendszeres információt kapok és visszajelzést adok, 

Az egyedi mentor programban személyes megállapodásunk alapján kísérlek végig az általad megálmodott célig, folyamatosan reflektálva a tervezett és a megtett lépésekre, ezáltal a kijelölt úton tartva téged,  

  • Melletted állok, hogy belevágj, és megvalósítsd, amit szeretnél.
  • Támogatást kapsz a továbblépéshez, belekezdéshez.
  • Végigkísérlek az úton, hogy valóban el is érd azt, amit kitűztél.


ÉN VAGYOK A NEKED VALÓ COACH?

Egy kis ízelítő a személyiségemből, az életemből megmutatja számodra, milyen vagyok, mit képviselek, miben tudlak támogatni. 

Mert hogyan találod meg a neked való coach-ot azon a piacon, ahol szinte már mindenki rendelkezik coach végzettséggel? Nos, azt javaslom, nézd meg, ki hogyan él, mit képvisel, és úgy válassz, hogy tudd, mindenki odáig tud eljuttatni téged, ahol éppen tart.

Tanulni attól érdemes, aki a legnagyobb hozzájárulás lehet az életedhez. És ez akár minden életszakaszban más személy lehet számodra. 

Ha éppen olyan élethelyzetben vagy, hogy az én tudásom, energiám kell neked, és valami olyanra vágysz, amit én már elértem, megteremtettem a saját életemben, akkor engedd, hogy adott időtávban a legnagyobb inspirátorod lehessek, és eljuttassalak téged a vágyott célodig.