Sokat gondolkodtam, hogyan mutassam meg, miről szól a coaching, és ki a coach. Először leírtam a szakmai megfogalmazást, körítve mindenféle informatív kifejezéssel, aztán visszaolvasva már magam sem értettem, miről beszélek. Ezért úgy döntöttem, átfogalmazom.

Egyszerűen megfogalmazva pedig így hangzik a mondat: Én vagyok a támogatód, és ez olyan, mintha kapnál egy professzionális barátot. Valakit, aki melletted áll, és támogat abban, hogy elérd a céljaidat. Így már érthető, ugye? 

Kicsit részletesebben: mindannyian kerülünk néha olyan élethelyzetbe, amelyből nehezebben tudunk kikecmeregni. Vagy mert nem látjuk a fától az erdőt, vagy mert nincsenek körülöttünk olyanok, akikre támaszkodhatunk, és egyedül keresgéljük a kiutat.

Személy szerint úgy látom, hogy minden embernek szüksége van életében jópárszor egy jól irányzott lökésre, új gondolatok, elképzelések beengedésére. Itt lép be a coach. Ha pedig el is akarod érni kitűzött céljaidat, akkor egyenesen elengedhetetlen számodra a coaching.  

Átadom a szót azoknak, akik már jártak nálam, így el tudják mesélni, milyen a coaching velem.

„Elképesztő az erőd és a kitartásod. Irigyellek érte. Bátorság, erő, hit. Ezt mind át tudtad adni. Örök hála.” Betti

„Mindig fantasztikus veled beszélgetni. Felvillanyozol, és minden tanácsadás után tele vagyok ötletekkel. Alig várom a következő alkalmat.” Krisztina

„Még. Még. Még. Energiát adtál. Tudom, merre induljak, mit csináljak. Nagyon boldog vagyok. Tele vagyok ötletekkel. Olyan, mintha megtisztítottad volna a szemüvegem, és már tisztán látnék. Köszönöm.” Évi

„Imádom, hogy mindig építesz. Bármit mondok, sosem hurrogsz le, sosem utasítod el. Nagyon sokat segítettél. Mindenképp tartsuk a kapcsolatot.” Szilvia

“Egyszerűen fergeteges volt. Megértettem végre, mit miért teszek, és mi áll a döntéseim hátterében. Jó volt kibeszélni magamból, és jó, hogy elfogadással, megértéssel álltál mellettem.” Balázs

Mi történik a coaching üléseken? 

Elmondhatod minden vágyadat

Melletted állok, hogy belevágj, és megvalósítsd, amit szeretnél.

Elsorolhatod a kétségeidet

Támogatást kapsz a továbblépéshez, belekezdéshez.

Megoszthatod gondolataidat

Elfogadásra, megértésre, békére találsz, hogy megerősödj.

Mesélhetsz az életed területeiről

Bátran, bizalommal mondhatsz el mindent, ami benned van.

MIKOR GYERE?

Időverseny

Szeretnéd megtalálni az egyes elfoglaltságaidra fordított idő optimális arányát?

Öröm

Szeretnéd megtalálni az örömet az életedben, frissen és energiával telve élve a mindennapjaidat? 

Kreativitás

Szeretnéd megvalósítani egy kreatív ötletedet? Teremteni akarsz és bőségben élni? 

Siker

Sikerekre vágysz? Lelkesedni azért, amit csinálsz? Abból megélni, és bőséget teremteni, ami a hobbid? 

Döntés

Nehezedre esik elhatározásra jutni? Túl sok a lehetőség, és még több az előre fel nem mérhető kockázat? 

Ismétlődés

Folyamatosan ismétlődnek veled az események? Nem találod a megoldást, a kiutat a labirintusból?

Persze a coaching nem csak arról szól, hogy te kiöntöd nekem a szíved, meséled az élettörténeted, én pedig meghallgatlak. A folyamat akkor működik, ha közösen munkálkodunk a megoldáson. Én kérdéseimmel bővítem a lehetőségek körét, te pedig elkötelezetten, aktívan veszel részt a munkában, és alakítod a nézőpontodat. 

Ettől más megvilágításban láthatod a helyzetedet, könnyedebben eligazodsz majd. Kialakul benned egy új szemlélet, ami kapcsolataid harmonizálását, környezeted elfogadását segíti. A folyamat végére önállóan alkalmazható készségeket szerzel, ezáltal képes leszel saját magadat formálni.

 

Rendszerezettebbé válnak a gondolataid, tisztábban látod majd a benned zajló folyamatokat.  Olyan gyakorlatokat végzünk, amelyekkel megtalálod, megerősíted a célod, és elhatározásod, hogy el is érd azt. Ráadásként az eddig nem használt erőforrásaidat is a céljaid szolgálatába tudod állítani. 

Szolgáltatásaim, amelyek közül választhatsz: