MI A COACHING?

Sokat gondolkodtam, hogyan mutassam meg, miről szól a coaching, és ki a coach. Először leírtam a szakmai meghatározást, aztán visszaolvasva már magam sem értettem, miről beszélek. Ezért úgy döntöttem, átfogalmazom.

Így hát: Én vagyok a támogatód, és ez olyan, mintha kapnál egy professzionális barátot, aki melletted áll, és támogat abban, hogy elérd a céljaidat. 

Azaz: mindannyian kerülünk néha olyan élethelyzetbe, amelyből nehezebben tudunk kikecmeregni. Vagy mert nem látjuk a fától az erdőt, vagy mert nincsenek körülöttünk olyanok, akikre támaszkodhatunk, így egyedül keresgéljük a kiutat.

Személy szerint úgy látom, hogy mindenkinek szüksége van életében párszor egy jól irányzott lökésre, új gondolatok, elképzelések beengedésére. Itt lép be a coach. Ha pedig el is akarod érni kitűzött céljaidat, akkor egyenesen elengedhetetlen számodra a coaching.  


VILLÁM COACHING

EGY ALKALMAS ONLINE COACHING

90 perc rövidnek tűnik, mégis sokszor elég arra, hogy kilendítsen a megszokott kerékvágásból, egy olyan verkliből, amelyet belső monológok formájában nap mint nap forgatsz magadban.

Ha úgy gondolod, most elég egyetlen beszélgetés arra, hogy energikusabban, lendületesebben folytasd a napod, és új ötletekkel, inspirációval telve haladj az elképzelt irányodba, akkor válaszd az egy alkalmas coachingot.

  • Hozd meg a döntést a változásra.
  • Kötelezd el magad mellette.
  • Vedd észre, hogy közös erővel mire vagyunk képesek.

COACHING PASS

5 ALKALMAS ONLINE COACHING

Az összesen 400 percnyi mentor coaching megadja neked a tisztább rálátást, és a képességet, hogy élethelyzeteidet kívülről tudd szemlélni.

400 perc alatt rálátunk sok-sok nézőpontodra és hiedelmedre. Azt is megtaláljuk, mit érzékelsz akadálynak vagy segítségnek. Közösen kitaláljuk a módot, ahogyan kilendülhetsz az eddigi metódusaidból, és új utakon, új irányokba tudsz elindulni. 

  • Megtaláljuk azokat a szunnyadó erőforrásaidat, amelyek segítenek téged abban, hogy közelebb kerülj önvalódhoz, és a saját utadhoz.
  • Átfordítjuk a szép szavakat aktív cselekvéssé.
  • Megnézzük, milyen az az élet, amelyre mindig is vágytál.


MENTOR PROGRAM

6 HÓNAPOS ONLINE COACHING

Közös munkánk során fokozatosan kialakul benned egy új szemlélet, ami kapcsolataid harmonizálását, környezeted elfogadását segíti. Rendszerezettebbé válnak a gondolataid, tisztábban látod majd a benned zajló folyamatokat. 

Olyan gyakorlatokat végzünk, amelyekkel megtalálod, megerősíted a célod, és elhatározásod, hogy el is érd azt. Ráadásként az eddig nem használt erőforrásaidat is konkrét céljaid szolgálatába tudod állítani. 

  • Melletted állok, hogy belevágj, és megvalósítsd, amit szeretnél.
  • Támogatást kapsz a továbblépéshez, belekezdéshez.
  • Végigkísérlek az úton, hogy valóban el is érd azt, amit kitűztél.