fbpx
5.00
(1 Rating)

7 önerősítő gyakorlat

Categories: Önismeret kurzusok
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

A 7 önerősítő gyakorlat programban

arra nyújtok megoldást, hogyan találj vissza időről időre a nyugalmadba, és találd meg a harmóniád.

Gondolataid határozzák meg a valóságodat, ezért nagyon fontos, hogy mivel van tele az elméd. Abszolút hatalmadban áll a gondolataid megváltoztatása, a világról alkotott képed akár minden napi újraírása. A te életedért te vagy a felelős, rajtad áll, hogy meghatározd, milyen életet akarsz élni.

Állandó gyakorlással a gondolataidat, ezáltal az elmédet át tudod programozni. Az új gondolatok segítenek újfajta életet teremteni. A változás apránként érkezik, a napi odafigyelés és kitartó munka hatására.

A rossz érzéseket odafigyeléssel, kitartással, tudatossággal fel tudod oldani, és át tudod formálni a szemléletedet úgy, hogy bármely embert próbáló időszak téged gyarapítson, a fejlődésedet szolgálja.

A fő célom, hogy eljuss egy olyan állapotba, ahol azt mondhatod: „kerek a világ, mindent megoldok, átvészelek, és olyan életet és körülményeket teremtek magamnak, amelyben boldognak, kiegyensúlyozottnak és elégedettnek érzem magam”.

Meglátod, ahogy te magad szépen lassan egyensúlyba kerülsz (vagy visszakerülsz, netán megtartod az egyensúlyos), minden átalakul a világodban. Megszűnnek a nagyobb kilengések, hullámhegyek, hullámvölgyek, és helyüket stabilitás, magabiztosság, önértékelés veszi át.

Ezekkel a nagyon egyszerű technikákkal könnyedén  meg tudod tartani a belső egyensúlyod.

Sok sikert és harmonikius létet kívánok!

Gürtler Szilvia

coach, életút mentor

Show More

What Will You Learn?

 • A gyakorlatok segítségével a belső nyugalmadba, a harmóniádba találsz vissza.

Course Content

7 egyszerű önerősítő gyakorlat

 • Élek meditáció
  08:25
 • Szavak ereje
  11:51
 • Energia burok
  09:40
 • Ki vagy TE?
  10:38
 • Maradj a jelenben!
  10:14
 • A hála ereje
  09:04
 • Értékeld!
  09:32

Bónuszok

Student Ratings & Reviews

5.0
Total 1 Rating
5
1 Rating
4
0 Rating
3
0 Rating
2
0 Rating
1
0 Rating
1 év óta
Szuper kurzus volt, és nagyon tetszik, hogy ennyi gyakorlatot kaptam, ezeket használva tényleg jobban érzem magam, és harmonikusabbnak érzem a mindennapjaim. Különösen tetszett az Energia burok és a Hála ereje rész, nagyon sokat kaptam ezektől! Hálásan köszönöm Szilvi, nagyon hasznos volt!

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör