fbpx

Életcél program

Categories: Szabadság programok
Kívánságlista Share
Share Course
Page Link
Share On Social Media

A tanfolyamról

Neked már megvan az ÉLETCÉLOD?

Tudod, mit akarsz elérni, és mi az, ami annyira felajzó, hogy alig várod, hogy megvalósíthasd? Ha még nem látod teljes bizonyossággal ezt a célt, akkor az Életcél program Neked szól.

Az én célom ugyanis nem kevesebb, mint eljuttatni téged az életcélod megfogalmazásáig, és annak tervbe öntéséig.

Gondolkodj rendszerben!

Elképzelhető, hogy sokszor és sokféleképpen nekifutottál már az életcélod megvalósításának, ám valamiért mégsem jártál sikerrel. Ez azért történhetett, mert bizonyos megelőző lépések kimaradtak, és rendszer helyett fázisokban gondolkodtál.

Ezért készítettem el ezt az átfogó Életcél programot, amelyben rendszerszinten közelítjük meg az életcélod. Ennek során lebontunk bizonyos akadályokat, és felhangoljuk az energia-szintedet azért, hogy megtaláld magadban a válaszaidat, és azt a célt, ami megdobogtatja a szíved. Ami talán eddig is ott szunnyadt benned, csak időről-időre visszanyomtad, és nem éreztél magadban elég erőt, elhivatottságot, hogy beleállj, és megvalósítsd.

Most olyan inspiráló videókat, gyakorlati útmutatókat kapsz ebben a bevezetőben, amelyek új nézőpontokat és megértéseket hoznak az életedbe, és megmutatják, miért nem ment eddig.

Az egyes tartalmakat témakörök szerint éred el. Vegyesen találsz videókat, hanganyagokat, letölthető segédleteket, és egyéb olyan írott anyagokat, amelyek támogatnak az életcélod meghatározásának folyamatában.

A nagy miérted

Bár nagyon sokminden vár rád a folytatásban, mégsem az a célom, hogy rengeteg ötlettel és ismeretanyaggal halmozzalak el. Sokkal inkább olyan rendszer-szintű megértést, és praktikus eszközöket adok át, amelyekkel megújult erővel tudsz a célod felé haladni. Lépésről lépésre, szisztematikusan építjük fel azt az utat, amely elvezet téged a nagy miértedhez, és a megvalósításhoz vezető lépések megtervezéséhez.  Az élő online csoport-találkozók elmélyítik a programon megismerteket, és lehetőséget adnak arra, hogy átbeszéljük, és az élethelyzetedre szabottan integráljuk azokat.

Az, hogy hogyan tedd meg a szükséges lépéseket, és milyen változtatások segítenek abban, hogy a megszokottból kilépve egy új világot teremts magadnak, már a Kitörés program része.  Kérlek, ne siess még ennyire előre, mindennek megvan a maga ideje. Haladj lassabban, ám annál alaposabban. Kezdjük előbb a nagy miérted felfedezésével.

Ha úgy döntesz – és remélem -, hogy velünk haladsz végig a folyamaton, akkor az Életcél program olyan megértést ad számodra, amely megnyitja a kaput a bőségben élt életed megélése előtt. Emellett megkapsz minden támogatást, és segítséget tőlem, és a csoport tagoktól egyaránt.

Megértéseket, felismeréseket kívánok, és bízom benne, hogy mielőbb a program résztvevői között köszönthetlek.

Gürtler Szilvia, MannaCoach

Show More

Course Content

Köszöntő

  • Köszöntelek
  • Program áttekintő
  • Program naptár

Felhangoló

Online csoport találkozó felvételek

Bónuszok

Student Ratings & Reviews

No Review Yet
No Review Yet

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör