KÜLDETÉSEM

Megosztani veled a különleges megéléseimet, tapasztalásaimat, szabad, bőségben élet életemet, és megmutatni, hogyan teheted te is fantasztikussá a képességeiddel, a szupererőddel a saját életedet. 

Gürtler Szilvia  vagyok – egy boldog és elégedett lélek. Mondhatom, hogy álmaim életét élem, csakhogy ennél jóval több, amit megteremtettem. Olyan életet, amelyet még meg sem tudtam igazán álmodni, máris megvalósult. Olyan vágyakkal, amelyek szinte még meg sem fogalmazódtak bennem, máris realizálódtak.

Persze van coach végzettségem, meg közgazdász diplomám is,  mégis azt tartom a legvalódibb értékeknek, amelyek lényem részét képezik, amikkel ráhangolódást, érzékelést, figyelmet, megértést, elfogadást, inspirációt és lendületet adok neked. 


MISSZIÓM

Megmutatni neked és még sok-sok mindenkinek, hogy az élet boldog, örömteli, és ragyogó is lehet. 

Abban tudlak segíteni, hogy emlékezz újra arra, aki vagy, arra a csodálatos teremtőre, akit netán még nem ismersz fel magadban. És bár néha félelmetes, és ijesztő is lehet eddig nem ismert, új irányba elindulni, ám itt vagyok melletted, és kísérlek az általad választott irányba.

Misszióm, hogy megmutassam, a belső stabilitás elérhető, és fenntartható. 

Meglátod, a szabad élet, a csodálatos világ a megszokotton túl van. Tarts hát velem, teremts új életet magadnak! 


VÍZIÓM

Látom, ahogy emberek milliói élnek kiteljesedett, boldog életet. Mernek és akarnak változtatni, tenni a még kiegyensúlyozottabb, még bőségesebb életükért. .

Látom, ahogy az utazás már nem csak arról szól, hogy átrohannak városokon, kipipálandó látnivalókon, hanem megállnak, elcsendesednek, és elmélyednek. Megérkeznek a helyszínre, a pillanatba, és önmagukba. 

Látom, ahogy a tanulás már nem csak az iskolai évekről szól, hanem az élethosszig tartó önképzésről. Arról, hogy minél szélesebb látókörűek legyenek, és minél többféle perspektívát megismerjenek. 

Az a vízióm, hogy mindez nagyon hamar megvalósul. Azért teszek minden nap, hogy ez utópia helyett mielőbb a jelenünk legyen. 

Akik mindennek a megvalósításában segítenek:

A MannaCoach Team

Csapatunk