LEGYÉL ÉLETED BOLDOG VEZETŐJE

VEDD KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST

Eleged van a sodródásból, és abból, hogy mások mondják meg, mit csinálj, merre tarts?

Ideje kezedbe venni a gyeplőt, és beleállni az életed vezetője szerepbe! 

Kísérőd és mentorod lesze a boldog élet teremtésében, hogy eljuss az általad megálmodott célig. Végig reflektálok a tervezett és a megtett lépésekre, ezáltal a kijelölt úton tartva téged, hogy a boldog élet és az elégedettség már alap legyen számodra. 

Segítek felépíteni, újratervezni a karrieredet, továbblépni a magánéleti kihívásáidból, és átlépni azokon az akadályokon, amelyek meggátolnak a céljaid megvalósításában.

boldog élet

Mikor van szükséged mentorra? 

Mindig. Van, hogy egy családtag, van, hogy egy barát a mentorod egy adott pillanatban. Hiszen az életünkön átmenni kísérőkre, társakra vágyunk. Hatalmas áldás, ha a szeretteink ott tudnak lenni mellettünk. Azonban előfordulhat, hogy a professzionális támogatás tud kimozdítani onnan, ahova beragadtál 

Én magam is folyamatosan mentorokkal dolgozom. Teszem ezt azért, mert amikor gondolati váltásban, szintlépésben vagyok, akkor az első lépéseken egy tapasztalt szakértő tud átvezetni. Olyasvalaki, aki már előttem jár az úton. 

Okleveles, nemzetközi minősítéssel rendelkező megoldásorientált szemléletű coach vagyok. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy adott célra fókuszálok. Arra, hogy amiért hozzám érkezel, azt letisztázzuk, és megvalósítsuk. Azért, hogy a boldog élet ne egy örökösen tovareppenő kék madár, hanem a megélt valóság legyen számodra. 

Coaching fejlesztésem során elsajátítottam az NLP módszerét, a Tranzakcióanalízis kommunikációs modelljét, a Rendszerállítás eszközeit, amely módszertanokkal hatékonyan tudom támogatni az önmegvalósítás folyamatodat. 

Több mint 30 év gazdasági, szakmai tapasztalatával mára eljutottam oda, hogy én magam is mentorrá váljak, és átjuttassalak életed célszalagjain. 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör