fbpx
mit ad neked a mannaclub
Tudásanyag - MannaClub

Mit ad neked a MannaClub?

Őszintén örülök annak, hogy itt vagy velünk, és hiszem, hogy ha megládod, mit ad neked a MannaClub, akkor te is egyetértesz avval, hogy ez egy új fejezet kezdete az életedben.

Nagyon sok újítással készültem az elmúlt időszakban. Folyamatosan töltöm fel az újabb kreatív gyakorlatokat, kurzusokat és tudásanyagokat. Itt hozok pár fontos információt arról, hogyan használhatod ki a Clubot a lehető legteljesebben.

Amit ad neked a MannaClub

Képzeld el, hogy a rengeteg ismeretanyag helyett végre egészen más módszerrel látod meg magad. Kreatívan, néhol a fantáziádat használva, néhol játékosan láthatod meg az eddig rejtett működéseidet, és találod meg a saját megoldásaidat. Coachként ahelyett, hogy megmondom a tutit, inkább rávezetlek az utadra, és megerősítelek a megoldásaidban.

Merthogy a tuti nem is létezik. Az a legjobb számodra, amire te találsz rá, amit te ismersz fel magadban. Azokból a válaszokból, amelyek megszületnek benned. Ezért is használom a kreativitás, és a képzelet erejét.

A MannaCoach oldalán MannaClub tagként egy extra menüt találsz a főmenü fölött. Ezen a képen látod, a felső sorban.

A MannaClub udásanyagok alatt blogcikkeket, videókat találsz. Ezek leginkább a klasszikus képzésekhez hasonlóan, magyarázatokkal, történetekkel, a cikkek végén feladatokkal segítenek. A Képzelet szárnyán menüben kreatív gyakorlatokat találsz, amelyek különböző technikákat adnak a kezedbe, amelyekkel a megoldásodra találsz. A Varázskurzusok olyan izgalmas hanganyagokat, kvízeket és kurzus tartalmat kínálnak, amelyekkel a fantáziád segítségével, egy mesés történeten keresztül érted meg önmagad.

Ezekkel a tartalmakkal egy fejlődésedet segítő, személetedet átalakító önfejlesztő folyamatba kezdünk bele közösen.

A MannaClubban új nézőpontot kapsz, magyarázatokat a miértekre. Hetente, az adott hónap témájához kapcsolódóan megosztok blogcikkeket, videókat, és a megértést és önfeltárást segítő kreatív gyakorlatokat. Havonta egy Varázskurzus is készül, amivel a fantázia birodalmában kalandozva érted meg a lényedet.

Minden hónapban tartunk egy club csoport coachingot online, amiben ki tudjuk beszélni az adott témát, és az ahhoz kapcsolódóan felmerült kérdéseket, tapasztalatokat.

Közösséget, harmóniát, szabadságot, örömet ad neked a MannaClub. Gyere közénk, lépj be a megengedés terébe. Meglátod, mennyivel könnyedebb a változás így. 

Szerző: Gürtler Szilvia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör