Az önmegvalósítás mesterfokon egy olyan Manna módszertan, amellyel a bőségben, örömben megélt életed tudatos felépítését szolgálom. 

Az önismereted elmélyítését online kurzusaimmal támogatom, hogy erős alapot építsünk mindannak, amibe bele akarsz fogni.

Életvezetési programjaimmal a céljaid megvalósítását, életed magasabb szintre emelését támogatom.

Szabadság programjaim a tudatosságod növelését és a teremtő, bőségben élt életed megvalósítását segítik. 

A Manna világában szabadon és kreatívan élheted meg az, inspirált, önfeledt énedet. Lépj az önmegvalósítás mesterfokon útjára!

Az önmegvalósítás mesterfokon abban segít, hogy fel-, át- vagy újra építsd az életed.

önmegvalósítás

ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Amint túlléptél azokon az elképzeléseken, amelyekkel azonosítottad magad, és szeretettel, hálával, mégis tudatosan irányítod az életedet, máris ráléptél az önmegvalósítás útjára. . 

Mindannyian ezen a szinten vágyunk létezni, mégis, hosszú út vezet oda, hogy visszajussunk abba a boldog állapotba, amivel egykoron megérkeztünk. 

Neveltetés, elvárások, elképzelések, múltbéli emlékek, jövőről alkotott elképzelések, szociális háló – hogy csak néhányat említsek azok közül, amelyek meghatározzák az utunkat, és amelyektől megszabadulva végre újra önmagunk lehetünk. 

Bújj hát elő, és mutasd meg ragyogó önmagad!

Önmegvalósítás mesterfokon - neked!

Önismeret

A személyiség fejlesztése, és a tudatos élet elérése egy komplex tanulási folyamat. Olyan átfogó önfejlesztési tananyagokat készítettem neked, amelyek által felnyitom a szemed arra, amit eddig nem láttál meg magadban. Komplex támogatást nyújtok számodra az online kurzusaim keretén belül. Videók, audiók, letölthető gyakorlatsorok, és online coaching tartozik egy-egy képzéshez. 

Élj teremtő életet!

Életvezetés

Olyan világot építünk, ahol az lehetsz, aki vagy. Szabad, független, ragyogóan tehetséges, szikrázó, zabolázatlan, az útján menetelő, néhol eltévelygő, néhol önmagát keresgélő ember. Segítelek a téged limitáló elképzeléseidből felszabadítani magad. Coaching szemléletű életvezetési programokat kínálok neked, hogy az életed  és/vagy az üzleted vezetőjévé válhass. 

Éld meg legteljesebb önmagad!

Szabadság

Egy mesébe illő, álomszép szigeten várlak, ahol megnyitom a szíved a csodák befogadására. Ideje áttörnöd azt a nem létező üvegplafont, ami miatt elkerüli a figyelmed, hogy az egész csillagos égbolt, és az univerzum összes kincse a tiéd. Utazz el a napfényes Málta szigetére hozzám, egyedül vagy a társaddal, és megmutatom, milyen más perspektívák léteznek az örömteli életre. 

Lépj a tudatosság szintjére! 

Az önmegvalósítás útján

Az önmegvalósítás mesterfokon akkor működik, amikor már ismered megadat, azaz pontosan tudod, ki vagy, és merre tartasz. 

Olyan ez, mint egy hegycsúcs, ahonnan beláthatod a megtett utat, és a hosszú vándorlás után megpihenhetsz. Úgy juthatsz fel a hegytetőre, ha végigjárod az utat, és fokozatosan haladsz, lépésről lépésre. 

Elsőként ismerd meg magad, kerülj tisztába a képességeiddel, fogadd el a vágyaidat, és ismerd el a képességeidet. Utána jöhet a következő lépés, amivel már meghatározod a céljaidat, lépéseket teszel feléjük és életed vezetőjévé válsz

Amint az előzőkön sikeresen túljutottál, elindulhatsz az önmegvalósítás útján, hogy kiteljesítsd az életedet. 

önmegvalósítás
önmegvalósítás

Legfőbb mozgatórugóm, hogy új nézőpontokat adjak számodra, olyanokat, amelyekre eddig talán gondolni sem mertél. Arra inspirállak, hogy kérdésben legyél, a korlátozó válaszok és kijelentések helyett. Mert a kérdések mozgásban tartanak. 

Inspiráló életút mentorodként figyelmet, érzékelést, megértést, elfogadást nyújtok neked, és lendületet, inspirációt adok, ha megtisztelsz a bizalmaddal és engem választasz kísérődnek. 

A teljes szakmai identitásommal azon dolgoztam az elmúlt években, hogy coachként képes legyek megteremteni az őszinte önmunkához biztonságos érzelmi teret. Miközben türelmes és szeretetteli elfogadásban részesülsz tőlem, megtapasztalhatod, ahogy létrejön köztünk a cselekvő energia. Ez az energia pedig elindít, mozgásba hozza a változást, és a tetteket.

KÉSZEN ÁLLSZ? 

manna magazin letöltés