Az önmegvalósítás mesterfokon egy olyan Manna programsorozat, amellyel a bőségben, örömben megélt életed tudatos felépítését szolgálom. 

Az önismeret elmélyítését céltervezéssel támogatom, hogy erős alapot építsünk mindannak, amibe bele akarsz vágni.

Életvezetés programjaimmal az élethivatásod, a kiteljesedésed, életed magasabb szintre emelését támogatom.

Szabadság programjaim és a teremtő, bőségben élt életed megvalósítását segítik. 

A Manna világában szabadon és kreatívan élheted meg az, inspirált, önfeledt énedet. Lépj az önmegvalósítás mesterfokon útjára!

önmegvalósítás

ÖNMEGVALÓSÍTÁS

Amint túlléptél azokon az elképzeléseken, amelyekkel azonosítottad magad, és szeretettel, hálával, mégis tudatosan irányítod az életedet, máris ráléptél az önmegvalósítás útjára. . 

Mindannyian ezen a szinten vágyunk létezni, mégis, hosszú út vezet oda, hogy visszajussunk abba a boldog állapotba, amivel egykoron megérkeztünk. 

Neveltetés, elvárások, elképzelések, múltbéli emlékek, jövőről alkotott elképzelések, szociális háló – hogy csak néhányat említsek azok közül, amelyek meghatározzák az utunkat, és amelyektől megszabadulva végre újra önmagunk lehetünk. 

Bújj hát elő, és mutasd meg ragyogó önmagad!

Önmegvalósítás mesterfokon - neked!

Az önmegvalósítás mesterfokon programsorozat akkor igazán hatásos, amikor már ismered megadat, túljutottál a megújulás szakaszán, és már pontosan tudod, hogy ki vagy. Ehhez rengeteg segítséget, cikket, videót, gyakorlatot találsz a MannaClubban. 

Úgy juthatsz fel a hegytetőre, a bőségben és harmóniában élt életedig, ha végigjárod az utat, és fokozatosan, lépésről lépésre haladsz. Amint az egyes szakaszokon sikeresen túljutottál, elérkezel az önmegvalósítás állapotába, hogy kiteljesítsd az életedet. Amikor visszatekintesz, mint egy hegycsúcsról, beláthatod majd a megtett utat, és a hosszú vándorlás után megpihenhetsz.

Az önismeret belülről nyílik meg benned, ahogyan egyre több mindent értesz meg magadról, ismersz fel mintázatokat,  és látsz meg összefüggéseket. Az, amit kívülről kapsz, megerősítés mindarra, amit belül érzel.  Ezért én a hangsúlyt a befelé figyelésre, a vakfoltokra való rávilágításra és a hozott, meglévő képességeid fejlesztésére helyezem.

A célok meghatározásához elengedhetetlen az önismeret, és a magabiztos tudás. Úgy tudsz szívedből jövő, téged szolgáló célokat meghatározni,  ha már biztos lehetsz abban, hogy magadnak teremtesz, a magad kívánalmai és értékrendje mentén. 

Az életvezetés fázisában már tovább lépsz, és elindulsz életed vezetése felé. Ehhez az élethivatásod megtalálásával indítunk, amelyhez érdemes a formát is eldöntened, azaz hogy munkavállalóként, avagy vállalkozóként menedzseled tovább az életed.

Az élethivatás ugyanis nem egy konkrét szakma, hanem olyan tevékenység, amelyet szenvedéllyel, inspiráltan és örömmel végzel. Valami olyan, amelyben meglátod önmagad, és azt a módot, ahogyan a világnak, embertársaidnak adsz.

A szabadság megnyilvánulhat valamiben, és valamitől. A valamiben szabadság azt jelenti, hogy megtehetsz valamit, és meg is tudod azt tenni. A valamitől szabadság leválást, függetlenedést jelent. Itt már tisztában vagy azzal, hogy megteheted, és azzal is, hogy választhatsz, azaz eldöntheted, hogy megteszed vagy sem.  

A szabadság szintje már az önmagadért meghozott választásokról szól. A bőségről, a tudatosságról, ahol kötöttségek, függőségek, megfelelések nélkül, önazonosan, örömben, harmóniában és téged körülölelő bőségben éled az életed. 

Ez már a tudatos teremtés, a tudatos álmodás világa. 

A különböző szakaszokon történő végigjutásod visz el az önmegvalósítás élményéig. Bármely szakaszban beléphetsz a folyamatba, mert az egyik szint ugyan előfeltétele a következő szintnek, ám azokra már máshol is eljuthattál. Az önmegvalósítás felszabadulást, a megérkezés élményét hozza el számodra. Tarts velem önmagad felé. Csodás élmény lesz, garantálom. 

Gürtler Szilvia

Tarts velem!

önmegvalósítás

Legfőbb mozgatórugóm, hogy új nézőpontokat adjak számodra, olyanokat, amelyekre eddig talán gondolni sem mertél. Arra inspirállak, hogy kérdésben legyél, a korlátozó válaszok és kijelentések helyett. Mert a kérdések mozgásban tartanak. 

Inspiráló életút mentorodként figyelmet, érzékelést, megértést, elfogadást nyújtok neked, és lendületet, inspirációt adok.  

A teljes szakmai identitásommal azon dolgoztam az elmúlt években, hogy coachként képes legyek megteremteni az őszinte önmunkához biztonságos érzelmi teret. Miközben türelmes és szeretetteli elfogadásban részesülsz tőlem, megtapasztalhatod, ahogy létrejön köztünk a cselekvő energia. Ez az energia pedig elindít, mozgásba hozza a változást, és a tetteket.

KÉSZEN ÁLLSZ? 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör