fbpx

A szabadság a legnagyobb vágyad. Az az állapot, amikor azt tehetsz, amit igazán vágysz, és ahol minden értelemben bőségben éled a kiegyensúlyozott, harmonikus életedet.  Ide juttatlak el gazdagságra hangoló bőség programjaimmal. 


SZABADSÁG A BŐSÉGEDÉRT

Még nem élsz szabadon? Mi az az önkorlátozás, önszabotázs, ami visszatart a szabad, bőségben megélt életedtől? Tapasztalatom szerint igen sokféle hiedelmet cipelünk magunkkal, amelyektől megszabadulni évekig tartó folyamat. 

Bárhol is tartasz ezen a megtisztító úton, ha még nem éled bőségben, szabadon az életedet, akkor még mindig van mit fényesíteni a benned szunnyadó gyémánton. 

Hiába mondod magadnak, hogy te már sokat tettél magadért, és rendben vagy, ha mindez a valóságban még nem jelenik meg. A szokásaiddal, a meglévő hitrendszereiddel, és az önkorlátozó gondolataiddal pontosan odáig jutottál el, ahol most tartasz. Úgy tudsz továbblépni, ha átalakítod a gazdagságról, bőségről, szabadságról alkotott elképzeléseidet.

Gürtler Szilvia vagyok, életút mentor, coach, író.  

Több mint 30 éves vállalkozói, pénzügyi, befektetői tapasztalatommal, és több mint 5 éves coach tapasztalatommal segítem megvalósítani a megálmodott életedet. 

Merd megélni a bőséges, szabad életedet!

szabadság, bőség

A szabadsághoz és a bőséghez gondolat átalakítással és újfajta látásmóddal tudsz eljutni. Nézd csak, mivel segítelek: 

Gazdagságra hangoló

Gazdagság, pénzügyi tudatosság

A Gazdagságra hangoló mentorprogram során megszületik a pénzügyileg tudatos, gazdagságra hangolt, tudatosan teremtő éned.  

Üzleti mentoring

Siker, bőség, vállalkozás

A MannaLife üzleti mentorprogram során elvezetlek a sikeres üzletedig, és rávezetlek a bőségtudatos gondolkodásra. 

Bőség kurzus

Találj rá a bőséged kulcsára

A bőség kurzuson teljesen átalakítod a világról alkotott képed és a bőségről alkotott elképzeléseidet. Ez a kulcsa annak, hogy meglásd a bőséget. 

Gyere, jussunk el a szabadságban, bőségben élt életedbe. Tarts velem, hogy átalakítsd a pénzről, gazdagságról, bőségről alkotott gondolataidat, és hitrendszeredet. A gondolataid átalakításával képes vagy új valóságot teremteni. 

Tedd le a szűkösséggel és alkalmazkodással teli állapotot, és sajátítsd el a BŐSÉGET engedő  életszemléletet! 

Én már végigmentem ezen az úton.  Sikeresen vezettem projekteket, magánvállalkozást és társas vállalkozást. Egy idő után felismertem, hogy csak nagyban tudok gondolkodni és teremteni is. Ezt a szemléletet adom át neked is, hogy te is értéket teremtve éld a  kiteljesedett, bőséges életedet.  Én Máltán, a napfény és a szabadság szigetén teszem mindezt. Ha még további kérdésed van a programokkal kapcsolatban, vagy csak nem vagy biztos abban, melyikkel indíts, keress meg, hogy átbeszéljük az élethelyzetedet.   

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör