A szabadság a legnagyobb vágyad. Az az állapot, amikor azt tehetsz, amit igazán vágysz, és ahol minden értelemben bőségben éled a kiegyensúlyozott, harmonikus életedet.  Ide juttatlak el gazdagságra hangoló bőség programjaimmal. 


SZABADSÁG A BŐSÉGEDÉRT

Még nem élsz szabadon? Mi az az önkorlátozás, önszabotázs, ami visszatart a szabad, bőségben megélt életedtől? Tapasztalatom szerint igen sokféle hiedelmet cipelünk magunkkal, amelyektől megszabadulni évekig tartó folyamat. 

Bárhol is tartasz ezen a megtisztító úton, ha még nem éled bőségben, szabadon az életedet, akkor még mindig van mit fényesíteni a benned szunnyadó gyémánton. 

Hiába mondod magadnak, hogy te már sokat tettél magadért, és rendben vagy, ha mindez a valóságban még nem jelenik meg. A szokásaiddal, a meglévő hitrendszereiddel, és az önkorlátozó gondolataiddal pontosan odáig jutottál el, ahol most tartasz. Úgy tudsz továbblépni, ha átalakítod a gazdagságról, bőségről, szabadságról alkotott elképzeléseidet.

Gürtler Szilvia vagyok, életút mentor, coach, író.  

Több mint 30 éves vállalkozói, pénzügyi, befektetői tapasztalatommal, és több mint 5 éves coach tapasztalatommal segítem megvalósítani a megálmodott életedet. 

Merd megélni a bőséges, szabad életedet!

szabadság, bőség

A szabadsághoz és a bőséghez gondolat átalakítással és újfajta látásmóddal tudsz eljutni. Nézd csak, mivel segítelek: 

Gazdagságra hangoló

Gazdagság, pénzügyi tudatosság

A Gazdagságra hangoló mentorprogram során megszületik a pénzügyileg tudatos, gazdagságra hangolt, tudatosan teremtő éned.  

Üzleti mentoring

Siker, bőség, vállalkozás

A MannaLife üzleti mentorprogram során elvezetlek a sikeres üzletedig, és rávezetlek a bőségtudatos gondolkodásra. 

Bőség kurzus

Találj rá a bőséged kulcsára

A bőség kurzuson teljesen átalakítod a világról alkotott képed és a bőségről alkotott elképzeléseidet. Ez a kulcsa annak, hogy meglásd a bőséget. 

Gyere, jussunk el a szabadságban, bőségben élt életedbe. Tarts velem, hogy átalakítsd a pénzről, gazdagságról, bőségről alkotott gondolataidat, és hitrendszeredet. A gondolataid átalakításával képes vagy új valóságot teremteni. 

Tedd le a szűkösséggel és alkalmazkodással teli állapotot, és sajátítsd el a BŐSÉGET engedő  életszemléletet! 

Én már végigmentem ezen az úton.  Sikeresen vezettem projekteket, magánvállalkozást és társas vállalkozást. Egy idő után felismertem, hogy csak nagyban tudok gondolkodni és teremteni is. Ezt a szemléletet adom át neked is, hogy te is értéket teremtve éld a  kiteljesedett, bőséges életedet.  Én Máltán, a napfény és a szabadság szigetén teszem mindezt. Ha még további kérdésed van a programokkal kapcsolatban, vagy csak nem vagy biztos abban, melyikkel indíts, keress meg, hogy átbeszéljük az élethelyzetedet.   

Csatlakoztál már az ingyenes előadássorozathoz?

Vállalkozói Tudatosság előadássorozat

Üzleti növekedés és Siker

Ebben a 4 részes ingyenes előadás-sorozatban alkalmanként mindössze 1-1 óra alatt rámutatok olyan vállalkozói kihívásokra, amelyek azonosításával magabiztosabban mozoghatsz a vállalkozói létben, és megsokszorozhatod a hatékonyságodat.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör