Tanácstalan vagy,  keresed az utad. Sok könyvet elolvastál, sok tanítót hallgattál, még több helyen megfordultál, mégsem mozdult előre az életed.

Arra vágysz, hogy megvalósuljanak az álmaid. Titkon reméled, hogy amint reggel felébredsz, egy csapásra abban az életben leszel, amit elképzeltél magadnak.

Mire van szükséged ahhoz, hogy az álmaidat éld? 

Nem elméletekre. Lendületre, megértésre, támogató közegre, ami erőt ad. Sokszor egyetlen lökésre, ami kimozdít, motivál, inspirál a cselekvés irányába. 

A Kos csillagjegy szülötteként erőt, bátorságot, lendületet, és a szabadság vágyát hoztam magammal.  Ebből tudok átadni neked is, hogy felfedezd azokat a belső erőforrásaidat, amelyekkel fordítani tudsz életed kerekén.

 

Tarts velem ezen az úton, erősödj meg elhatározásaidban az én életem nyomán. Bízom benne, hogy példát tudok mutatni neked, megláttatni veled, hogy mennyire teljes életet tudsz élni, ha változtatsz. Várlak, ha szeretnéd megismerni önmagad működését, szeretnél szívből élni és a változást örömmel végigvinni.

Mikor gyere?

Körülnéznél

Érzed, nem vagy a helyeden. Másra vágysz. Szeretnél szabad lenni.

Elindulnál

Sikeres szeretnél lenni. Szeretnél lelkesedni. Bele akarsz vágni.

Folyamatban

Nem látod a kiutat. Elakadtál menet közben. Elborítanak a kétségek.

Megérkeztél

Vagy csak azt gondolod. Bizonyságot szeretnél. Friss levegőre vágysz.

Azt vallom, hogy a saját sorsunkért, az életünkért, a körülményeinkért mi vagyunk felelősek. Így aztán mi vagyunk azok is, akik kezünkbe ragadhatjuk a kezdeményezést, és elindulhatunk, hogy felépítsük a vágyott életünket.

Én felépítettem a magamét. Vagyis inkább folyamatosan építem azt. Teszem a dolgom lelkesen, egyéni beszélgetéseket folytatok, programokat tartok, és élvezem az együttlétet veletek. A visszajelzésekből megerősítéseket kapok, és annak bizonyosságát, hogy sikerül valami olyat átadnom az energiámból, a boldogságomból, ami motivál benneteket.

Ez pedig lelkesedéssel tölt el engem is, és arra ösztönöz, hogy haladjak tovább az utamon. Ezzel a belső tűzzel, szenvedéllyel, valamint a megélt tapasztalatokkal és felhalmozott tudással segíthetem, hogy te is közelebb kerülj az álmaidhoz.

Az én szabadon szárnyaló lelkem segít neked is megnyitni a sajátodat, közelebb kerülni a lelked hangjához, és hinni önmagadban.

Ha pedig hiszel magadban, akkor minden akadály, korlát megszűnik körülötted, benned. Az út végére elhiszed, hogy a csoda te magad vagy, és bármire képes vagy. 

 

Ki vagyok én? Miért tarts velem?

Élettapasztalatomat, emberismeretemet, szakmai tudásomat sűrítem a coaching tevékenységembe.

25 éves munkatapasztalatom során megfigyeltem, hogy egyik legerősebb képességem mások támogatása, motiválása, coach szemléletű vezetése.

Idegenforgalmi és nemzetközi közgazdászként kipróbáltam már magam mindenféle pozícióban, mikro-vállalkozási és multinacionális környezetben egyaránt. Projekteket indítottam, cégeket építettem, szállodát menedzseltem. Közben egyre inkább megértettem, hogy szabadon csak a saját életemben, a saját vállalkozásomban élhetek. 

Úgyhogy egy szép napon fogtam magam, és Máltára, a szabadság szigetére költöztem, hogy a saját szabad életemmel téged is arra motiválhassalak, lépj bátran, kezdd élni önmagad. 

10