MannaClub tagság éves

MannaClub tagság éves előfizetéssel egy olyan vállalkozói, üzleti közösség tagja lehetsz, amelynek lényege a kapcsolódás, a megosztás és a támogatás.

Ha olyan közösséget keresel, ahol kéthetente bátorítanak, a vállalkozásodat építő kérdéseket, és támogató ötleteket kapsz, ahol megoszthatod a még kezdeti stádiumban járó elképzeléseidet, akkor tárt karokkal várunk a MannaClub tagság éves csapatába.

Találkozzunk minden második csütörtökön délután 17 órakor, hogy tovább építsük az üzleti mentalitásodat, vagy a vállalkozásodat!

389.00

Leírás

Akkor is várunk a tagságba, ha még csak gondolkodsz a vállalkozás indításon, hiszen hol máshol kaphatsz javaslatokat, ötleteket, mint egy olyan társaságban, ahol főként vállalkozók vannak jelen? Gyere és dobd be az elképzeléseidet, mi pedig segítünk tovább fűzni, és akár megvalósítani is azokat.

MannaClub tagság éves

keretében minden második héten kedden reggel 8.30-kor találkozunk egy vállalkozás építő reggeli beszélgetésre.

Hozd magaddal a kávédat, teádat, reggelidet, mert ugyan a  találkozók a zoom felületén, online zajlanak, mégis kötetlen, barátságos légkörben, ahol virtuálisan együtt reggelizünk. Itt megismerkedsz a többi klubtaggal, bemutathatod a vállalkozásod, vagy vállalkozás ötleted, ajánlásokat adhatsz és kaphatsz, miközben kapcsolatokat építesz ki.

Van kedved a vállalkozás építésről tanulni, barátságokat kialakítani, üzleti ajánlásokat adni és kapni?

Remélem, hogy igen, és velünk tartasz a heti reggeliken.

Mit ad a MannaClub tagság éves?

Ebbe a klubba akkor is érdemes becsatlakoznod, ha nem tudsz minden alkalmon élőben jelen lenni. Már a felvételek is ötleteket, és kapcsolatépítési lehetőséget adnak számodra. Emellett minden találkozóra készítünk egy munkafüzetet és felveszünk egy hozzá kapcsolódó podcast adást, ahol megmutatjuk, hogyan használd a füzetet, és mire érdemes figyelned a vállalkozás során.

Ezek a munkafüzetek felkészítenek a vállalkozásod bemutatására, alap menedzsmentjére, és érintenek olyan főbb kérdéseket, amelyekkel vállalkozóként renszeresen találkozol. (A képgalériában megtekintheted néhány temának a fedlapját.)

Címlista

Minden résztvevő MannaClub tag elérhetőségét kiküldjük neked, ami már önmagában hatalmas érték.

Mennyiért vásárolnál egy olyen címlistát, ahol élő, értékes vállalkozók, vagy lelkes vállalkozás-építők nevei és elérhetőségei szerepelnek?

Elárulom: több száz euróért.

Vagy mennyiért csatlakoznál be egy nemzetközi üzleti csoportba?

Jól gondolod. Több ezer euróért.

Ehhez képest a MannaClub tagság éves jogosultságot ad, azaz 12 hónapig, 22 alkalom időtartamára érvényes. Ez azt jelenti, hogy alkalmanként pár euroért olyan üzleti megoldásokat láthatsz és kaphatsz, és olyan üzleti kapcsolatokat köthetsz, amelyek ennek több-ezerszeresét érhetik számodra.

Sikerprogram résztvevőként ajándék tagságod van a program idejére.

Részletesebb információkat a MannaClub oldalán találsz.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„MannaClub tagság éves” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör