Álmodd magad gazdaggá!

A pénzkezelési tippek e-bookban 10 olyan ötletet kapsz, amelyekkel jelentős pénzösszeget tudsz megtakarítani a havi költségvetésedben. A Gazdagodj! e-bookban tovább lépsz, és már a pénzteremtés, a gazdagodás módszertanáról olvashatsz konkrét tippeket, gyakorlati útmutatóval, videókkal. Az ebook segítségével meglátohatod, mivel akadályoztad magad eddig a pénzügyeidben, és ahogyan a pénzről gondolkodtál, az milyen eredményeket hozott az életedbe. 

Ha

  • úgy ézed néha, hogy téged még az ág is húz. 
  • Ismétlődő pénzügyi események sorozatával találod magad szemben. 
  • Adóssághalom alatt nyögsz. 
  • Hó végén keresgéled a filléreidet a pénztárcádban. 
  • Tudod, hogy többre vagy hivatott, mégsem éred el a hőn áhított gazdagságot.
  • Próbáltál már sokmindent, hogy gazdagodj, mégsem jotottál előrébb.  
  • Nem érted, hogy miért rekedsz meg egy bizonyos pénzügyi szinten. 

neked szól az Álmodd magad gazdaggá! e-book

Ha megrekedtél egy bizonyos szinten a pénzügyeidben, és tovább kívánsz lépni a gazdagodás útján, akkor ez a könyv neked szól. Itt az ideje, hogy gazdagodj

Szemfelnyitogató gondolatokkal segítelek a meglévő hitrendszered, és pénzhez fűződő hozzáállásod átalakításában.

Teljes életszemlélet és életmód váltást hoz az életedbe, amint sikerül másként tekintened a pénzre, a gazdagságra. Eddig azt szokhattad meg, hogy a pénzt szükséges rosszként kezeld, olyan valamiként, amiért küzdened kell, amiből sosincs elég és amiből mindig másnak jut csak. 

Pedig pénzből van elég, és neked is lehet belőle bőven. Bőségben, gazdagságban élhetsz,  A Gzdagodj! e-book segítségével megtanulod, hogyan tekints ezentúl életed megrontója helyett  áldásként a pénzre. 

Légy a pénzügyeid kreatív teremtője! 

Töltsd le az e-book-ot!

A Gazdagodj e-bookban található gondolatok segítsenek abban, hogy mostantól másképpen tekints a pénzre.  Engedd meg magadnak, hogy gazdagodj, és hogy könnyedén áramoljon az életedben a pénz befelé és kifelé egyaránt.

Kezeld szeretettel és örömmel a pénz áramlását,  mert akkor tud megérkezni hozzád, ha jó érzésekkel fogadod. 

Apránként, minimális mértékű gondolati átalakítással hamarosan teljes pénzügyi hozzáállásodat megváltoztathatod. 

Tudd, hogy mindenből van elég. Számodra is bőven jut. 

TEREMTS BŐSÉGES ÉLETET! GAZDAGODJ!

Mennyit ér a Gazdagodj e-book?

Ez a kérdés persze csak teoretikus, hiszen a gazdagodás lépései a legfontosabb tudást adják meg számodra. És hogy mennyit ér? Mérhetetlen az az összeg, amit ennek segítségével meg tudsz teremteni. Az e-book ára mindössze 2.99 Euro. Garantálom, hogy az elolvasását követően, legalább egy gondolatot beépítve az életedbe egy órán belül megtérül a befektetésed. 

Megér neked 2.99 Eurot, hogy gazdagodj? 

Vásárlási garancia

Biztonságos fizetés

Jótállás

+ Ajándék bőség mantra

Ajándékba kapsz egy bőség mantra sort is, amelyet naponta használva egyre inkább beengeded az életedbe a gazdagságot, a bőséget. Ismételgesd minél gyakrabban, és lásd a csodát, ahogy a változó gondolataiddal a pénzügyi valóságod is átalakul 

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör