Nálad a Félév összegző

Gratulálok, a megadott e-mail címeden már nálad a Félév öszegző! Amennyiben nem látod a bejövő levelek között, akkor nézd meg a Levélszemét, Spam mappákban. Ha 2 órán belül sem kapsz semmit, írj a hello@mannacoach.com címre, és elküldöm újra a linket.

Sikeres összegzést, és ön-elismerést kívánok számodra! Ha pedig letisztáztad az előző félév eseményeit, akkor ideje a következő félév céljait megtervezned. Töltsd le hozzá a Céltervező füzetet!

Addig is várlak szeretettel folyamatosan növekvő Facebook közösségemben, ahol önismereti témákban osztok meg információkat. Kattints ide és nyomj egy like-ot!

A Bőséges Manna csoportban pedig rendszeresen kihívásokkal, izgalmas kalandokkal, és videós ötletekkel, újdonságokkal mélyítheted ismereteidet. Ez egy belsőségesebb felület, sok-sok konkrét, informatív tartalommal.

Fejlődj közösségben hatékonyan!

A MannaClub az önazonosságod elérésében, és a megújulásodban segít. Egy olyan közösség tagja lehetsz, ahol együtt haladunk, egymást támogatjuk. Folyamatosan bővülő ismeretanyagot kínálok a Clubban, amelyet könnyedén beépíthetsz a mindennapjaidba. Havonta új kurzusok, videók, kreatív feladatok, e-könyvek támogatják az önazonosságod és a megújulásod.

[INSERT_ELEMENTOR id="10586"]

Nézd meg a videóimat, és iratkozz fel a YouTube csatornámra!

Ha a videók szerelmese vagy, akkor kövess a MannaCoach YouTube csatornán, ahol gyakorlati tippeket osztok meg közérthetően.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör