fbpx

TALÁLD MEG AZ ÉLETHIVATÁSOD!

Add meg az adataidat, és már küldöm is a 18 oldalas ingyenes e-bookot, aminek segítségével felszínre hozhatod képességeid.

Miért hasznos neked ez az e-book?

Téged is foglalkoztat, hogyan találd meg az élethivatásod? Elgondolkodsz néha, mi végre vagyunk itt a földön? Hogy tulajdonképpen mi dolgunk itt? Én eltűnődtem rajta, bár a válaszom talán majd meglep: azért vagyunk itt, hogy élvezzük az életet, örüljünk a létezésnek, a megtapasztalás lehetőségének.

Mindemellett mindannyian képességekkel érkezünk  a földre. Valamiben tehetségesek vagyunk, valamit jól csinálunk, úgy, ahogyan azt csak mi tudjuk.

Az is lehet, hogy teljes életszemlélet és életmód váltást hoz majd életedbe, ha sikerül másként tekintened ezentúl az élethivatásodra, az életben vállalt feladatodra. 

Az Élethivatás e-book-ban ahhoz mutatok utakat, hogyan találd meg és hozd felszínre magadban képességeid, tehetséged.

Ismerd meg és használd a képességeidet! 

TALÁLD MEG AZ ÉLETHIVATÁSOD! 

E-BOOK

Most AJÁNDÉKKÉNT letölthető ez a 18 oldalas e-book, a hangfájlokhoz, videókhoz, blogcikkekhez vezető linkekkel.

Gürtler Szilvia, coach

Miért töltsd le az ajándék e-book-ot?

Kívánom, hogy az ebben a könyvben található gondolatok is segítsék, hogy másképp tekints a képességeidre, és megengedd magadnak, hogy kreatívan, az álmaid mentén teremtsd az életed.

Ha olyan feladatot végzel, ami nem tölt el izgalommal, nem a lelkedből fakad, hanem abból az elképzelésből, hogy fenntartsd magad, megélj és pénzt keress, akkor itt az ideje változtatnod, és az álmaid mentén, a magaddal hozott és folyamatosan fejlesztett képességeidet használnod.

A könyv segítségével arra találhatod meg a választ, hogy melyek azok a tevékenységek, amelyek a szívedből szólnak, és igazán inspirálnak téged.

Használd a képességeidet, élj az élethivatásodnak.  

TEREMTS ELHIVATOTT ÉLETET! 

Add meg az adataidat, és már küldöm is a 18 oldalas ingyenes e-bookot, aminek segítségével felszínre hozhatod képességeid.

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör