fbpx
álomfejtő workshop
Életcél

Újévi fogadalom – másképpen

Az év végén, és az év elején általában összegzünk és tervezünk. Összegezzük azt, ami az előző évben történt velünk, és tervezzük azt, amit az újra kívánunk. Ez az időszak a nagy elhatározások, és az újévi fogadalom ideje is.

Ez a mostani évkezdet talán egy picit más, mint az eddigiek. Mert 2020-ról mondhatunk mindenfélét, az biztos, hogy. kiszámthatatlan év volt, ami nagy meglepetéseket és sok újat hozott az életünkbe. Megmutatta, hogy ideje elhagyni a megszokott kereteket, elengedni a kapaszkodókat, és önmagunkba vetett hitünkkel építeni az életünket.

Újévi fogadalom

Mi lehet hát 2021-re nagyszerűbb újévi fogadalom, mint az, hogy elhatározod, önmagad kiteljesedéséért teszel? Legyen ez az év, amikor tudatosítod, hogy te vagy a saját életed teremtője, és képes vagy poklot is, és csodát is varázsolni bele. Az év, amikor odafigyelsz az energia-szintedre, a szavaidra, és arra, ahol és ahogyan jelen vagy.

Nincs már értelme hagyományos újévi fogadalom tételeknek, soha meg nem valósuló fogadkozásoknak. Annál több értelme van viszont önmagad erősítésébe, fejlesztésébe fektetni. Legyen az az elhatározásod a következő évre, hogy odafigyelsz magadra, és minden nap szánsz pár percet arra, hogy a harmóniádba kerülj, és visszatalálj önmagadhoz.

Önmagadért

Mert mi más lehet a legjobb befektetés, mint saját stabilitásod, saját középpontod megerősítése? Így történhet bármi ebben az évben, vagy az elkövetkezőkben, te akkor is kiegyensúlyozott és nyugodt maradsz.

Legyen ez az újévi fogadalom inkább egy ígéret számodra, hogy odafigyelsz magadra, és mindent megteszel a saját jóllétedért. Egy ígéret, hogy önmagadat választod, a saját nagyszerűséged megélését, és a belső békédhez való visszatérést. Minden más ebből fakad, innen táplálkozik.

Néhány egyszerű, minden nap végezhető önerősítő gyakorlattal, gondolatsorral támogatlak mindebben. Ezen gyakorlatok során megismersz egy mozgás meditációt, megtanulod, hogyan maradj a saját energiádban, és legyél száz százalékig a jelen pillanatban. Megerősödsz a hálában, és elkezded értékelni magad.

A szavak ideje lejárt. Tegyél önmagad jóllétéért tettekkel is. Garantált az eredmény.

Még több önfejlődést segítő gyakorlatot találsz a Lélekrebbenés. Öncoaching otthonra című könyvemben.

Gürtler Szilvia, coaching

A szerző: Gürtler Szilvia, PCC   (ICF minősített professzionális coach)

Minden tapasztalatommal, tudásommal támogatlak, hogy olyan minőségű életet élhess, ahol megéled a bőséget, abban a világban, ahova magadat álmodod. 

Inspiráló videóimmal a YouTube csatornámon adok át új meglátásokat hozó gondolatokat, tapasztalatokat. 

Önmegismerés és önmegértés kurzusaim segítségével

Életvezetés

A teljességben megélt életed felépítéséhez szükséges eszközök megismertetése a cél.

Önismeret

Az önismeret kurzusok segítenek magasabb frekvencián élni, és a rezgésszintedet növelni.

Szabadság

A Szabadság programok az élet magas szintű megélésében és az öröm teremtésében segítenek.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör