fbpx
Utazás - Új élet

Virtuális utazás 3. Blue Grotto

Blue Grotto (a Kék Barlang) egy fantasztikus természeti látványosság Málta délnyugati részén. Apró csónakokkal végigmehetünk a barlangrendszeren, és megcsodálhatjuk a természet által kialakított képződményeket, a tengerben visszatükröződő ragyogó színeket.

Ha kedved van, madarat is röptethetsz a kilátónál. Megnézheted, ahogy szárnyukat bontják, majd szépségük teljes tudatában, képességeik kibontakoztatásával elrepülnek. Kétség nélkül, teljes bizalommal. Aztán visszatérnek, hogy megpihenjenek.

Innen megyünk tovább Málta legautentikusabb helyszínére, a Dingli sziklákhoz. Ez egyben a sziget legmagasabb pontja is, nagyjából 200 méterrel a tenger felszíne felett. A látkép szerintem önmagáért beszél. Az egységes sziklafal, a lélegzetelállító panoráma, a horizonton túlnyúló tenger látványa számomra a szabadságot jelképezi.

Csukd be hát egy pillanatra a szemed, és képzeld el, ahogy szabad madárként a végtelennek tűnő tenger felett szállsz. A korlátokat, visszahúzó erőket, akadályokat teljesen kirekesztheted. Még a látóhatár is szélesedik, ahogy egyre messzebb szállsz. Olyan helyeket pillanthatsz most meg, amelyeket a partról nem láthattál.

Nos, ilyen szabad madárként száguld a lelked is. Halld hát meg hívó szavát, és bízd magad a belső hangod sugallatára. Bátran indulj el arra, amerre vezet téged, és meglátod, olyan lehetőségek nyílnak meg előtted, amelyekre még álmodban sem gondoltál.

Hagylak most, álmodozz tovább. Holnap újra találkozunk, hogy egy kicsit nyüzsgőbb helyszínre utazzunk. Szia

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör