fbpx
Valletta, virtuális utazás
Utazás - Új élet

Virtuális utazás 7. napsütéses utazás

Remélem, élvezted az elmúlt 7 napot, amelyben néhány percet együtt tölthettünk a napsütötte, szélfútta, tengermorajlás övezte Máltán. Megmutattam neked néhány helyszínt, bár annyi minden van még, ami kimaradt ebből a rövidke virtuális utazásból, hogy azt felsorolni is nehéz. Abba is igyekeztem bepillantást nyújtani, milyen témákat érintünk az itt tartózkodásod alatt.

Ha kedvet kaptál az utazáshoz, csak kattints a videó alatti gombra, és foglald be azt az időszakot, amit élőben is velem töltesz egy napsütéses utazás keretében ezen a ragyogó szigeten. Add meg magadnak az örömöt, a kikapcsolódást, a feltöltődést, merülj el a szépségben, a nyugalomban és önmagadban.

Engedd, hogy kalauzod legyek egy csodálatos hétig itt, Máltán, és gyűjts annyi élményt, és annyi lendületet, aminek a segítségével a jelenleginél ragyogóbb, inspirálóbb és tudatosabb életet építhetsz.

Biztos lehetsz benne, hogy ez az egy hét csak rólad szól, és speciálisan neked összeállított programokat tartalmaz majd. Leírtam ugyan, nagyjából milyen helyszíneken, milyen programok várhatók, mégis, ez leginkább tőled függ, és a te igényeidhez szabottan alakítható. Ha jobban szeretsz kirándulni, mint várost nézni, akkor ennek megfelelően válogatom össze a helyszíneket. Vagy ha inkább a nyüzsgő városokat kedveled, akkor ilyen helyekre látogatunk el. Sőt. Ha a tenger partján szeretnéd süttetni magad, akkor a strandhelyszíneken pihenünk majd. Hidd el, mindenhol megtalálom a lehetőséget arra, hogy beszélgessünk, és coaching gyakorlatokat végezzünk.

Kattints a gombra a videó alatt, nézd meg az egy hetes programok részleteit, válassz időpontot, és foglald be azt, amelyik neked leginkább tetszik.

Köszönöm, hogy velem tartottál, és várlak nagyon nagy szeretettel és odafigyeléssel a napsütéses utazás élő verziójában is. Szia

Az előző részeket eléred az alábbi linkeken:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ask ChatGPT
Set ChatGPT API key
Find your Secret API key in your ChatGPT User settings and paste it here to connect ChatGPT with your Tutor LMS website.

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör