vonzó
Célkitűzés és énerősítés

5 tipp, hogy vonzó és inspiráló legyél

Sokáig úgy tartottam, hogy mivel az arcvonásaim korántsem klasszikusak, és nem igazán vagyok szépnek nevezhető, ezért valamit tennem kell azért, hogy vonzó legyek.  Fiatalon sminkelni kezdtem, és már 16-17 évesen annyi maskarát raktam magamra, mint általában egy 40-50 éves. Akkoriban azt hittem, attól leszek vonzó, ha szebbnek mutatkozom, mint amilyennek én láttam magam.

Aztán a smink-mániám szépen lassan elkopott, gyerekeim születtek, és a családépítéssel lettem elfoglalt. Majd egy idő után jött a felismerés, miszerint attól, hogy családom van, gyerekeim, még továbbra is vonzó akarok lenni. Ahh… a smink korszakom elmúlt, újat kellett kitalálnom. Jöttek a szűk ruhák, mély dekoltázsok, rövid szoknyák.

Később elkezdtem bankban dolgozni, ahol a konszolidáció jegyében finomabb ruhákat viseltem, így elkezdtem nagyon professzionálisan viselkedni, és igyekeztem tudásommal, szakmaiságommal lenyűgözni mindenkit.  

Közben kitaláltam, hogy ha izgalmasnak, különlegesnek mutatom magam, akkor még inspiráló is leszek a környezetem számára. Így néha extravagánsba csaptam át, gondolván, az majd meggyőz mindenkit, milyen vonzó és izgalmas is vagyok én.

Néhány éve kezdtem el a mindenféle sallangokat lepucolni magamról, és megtapasztalni, hogy ami igazán vonzó, az a saját lényem, a belső kisugárzásom, a csillogó szemem, a magabiztosságom és a boldogságtól sugárzó arcom. Az a legfurcsább az egészben, hogy amióta engedem magam megmutatkozni, azóta egyre szebbnek látom magam.

Én már ledobtam a mszkjaimat. Neked sem kell álarcokat viselned, vagy a szexi nő szerepébe bújnod ahhoz, hogy vonzó legyél.

Íme az 5 tippem, amitől vonzó és inspiráló leszel

  • Mutasd meg a  szépséged!

Akkor vagy szépséges, amikor belülről sugárzol. Amikor átsüt rajtad az, hogy pontosan tudod, ki vagy, és árad belőled a belső béke, a harmónia.  

  • Engedd megmutatkozni a személyiséged!

Az önazonosság mindig nagyon izgalmas. Élj hát úgy, ahogy szeretnél, és engedd meg magadnak, hogy saját magad legyél. Nem olyan, amilyennek mások elképzelnek, vagy látni szeretnének, hanem igazán TE magad. Bárki gondolhat bármit rólad, te mindig maradj önazonos.

  • Ismerd meg az álmaidat!

Tudd, hogy miről álmodsz és merj hinni az álmaidban. Varázsold őket céllokká, és merj elindulni feléjük.

  • Éld meg az álmaidat!

Teremts a vágyaid mentén, a saját igényeid szerint. Amikor a vágyaidat éled meg, akkor felszabadult, boldog és kiegyensúlyozott vagy.

  • Élvezd az életed!

Élvezd, hogy a lelked, a vágyaid szerint élsz. Szeresd az életed, szórakozz, és vegyél mindent játszva, könnyedén.

Legyél vonzó és inspiráló azzal, hogy hitelesen, önazonosan élsz.  

 

[INSERT_ELEMENTOR id="7448"]

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör