gondolataink teremtő ereje
Pénz, bevétel, vagyon

Gondolataink teremtő ereje az energiák áramlásában

Gondolataink teremtő ereje elképesztő erővel bír. Most olvastam, hogy egy nap több elektromos impulzust keltünk pusztán a gondolkodással, mint a világ összes mobiltelefonja együttesen. Ezek alapján elképzelheted, milyen bonyolult és különleges szerkezet az agyunk. Hogyan tudjuk még jobban kihasználni, még inkább teremtésre bírni ezt a csodálatos kincset, amelyet kaptunk?

Szavaink, gondolataink teremtő ereje

Figyeld csak meg, milyen ereje van az általad kimondott szavaknak. Aztán gondold át, hogy mekkora hatással van egy-egy kimondott szó, mondat a gondolkodásodra és a hangulatodra.  Ha odafigyelsz pár napig, máris észreveheted, milyen kölcsönhatásban vannak a gondolataid és az érzelmeid egymással. A gondolataid, a beszéded, az, hogy miképpen értékeled a veled történt eseményeket, és hogy mindez milyen hangulatot vált ki belőled.

Az a roppant érzékeny szerkezet ugyanis, ami az agyunk, talán meglepő módon, mégis logikusan működik. Gondolataink, kimondott szavaink az agyunk számára már kész tények, állításainkat igaznak fogadja el. Így aztán, ha például azt ismételgeted minden nap, hogy „jaj, mennyire ügyetlen vagyok”, akkor az agyad ezt így könyveli el: ügyetlen vagy, és igaz valósággá teszi számodra a kimondott szavaidat.

A hatás egyértelmű: egyszerre csak azt veszed észre, hogy megsokszorozódik azon események száma, amikor ügyetlennek érzed magad. Biztosan tapasztaltad már, hogy amire figyelsz, az felerősödik, mégpedig azért, mert a gondolataid által energiához jut. Márpedig ha nem fejlesztő irányú a gondolatod, akkor a rezgésed is alacsonyabb, és egyre mélyebbre jutsz az ügyetlenségi rátán.

Energiák áramlása

Két úton tudsz tovább haladni: az egyik, hogy folytatod ezt a gondolati sort és a ringlispilen maradsz, még alacsonyabb szintre repítve a rezgésszámodat. A másik, hogy tudatosan ránézel, és megállítod ezt a folyamatot azzal, hogy elhagyod a saját magad szapulására irányuló szavakat, gondolatokat.

A második esetben a tudatosítás, az energia más irányba fordítása gyorsítja a rezgésed. Ha magasabb frekvencián éled az életed, akkor álmaid, vágyaid is meg tudod valósítani. Ahogyan gondolkozol -> úgy érzel -> ahogyan érzel -> olyan a rezgésed -> ahogyan rezegsz -> úgy vonzol. A hasonló frekvenciák pedig erősen vonzzák egymást.

Negatív érzelmeid a múltból származnak, amikor régi hiedelmeid aktiválódnak. Ezek a paradigmák, akár tudatában vagy, akár a mélyben lappanganak, érzelmeket keltenek, az érzelmek pedig rezgéseket eredményeznek. A hiedelem teremti a problémát -> a probléma negatív érzést okoz -> ez csökkenti a rezgésszinted. A stabilan alacsony rezgésszint pedig megbetegít, és boldogtalan élethez vezet.

Minél tisztább energiát áramoltatsz, annál jobban érzed magad. Minél jobban érzed magad, annál magasabbra emelkedik a rezgésszinted, és megtapasztalod, ahogy egyre jobban mennek a dolgaid.

A 7 önerősítő gyakorlat a harmóniádért programban technikát is mutatok minderre.

Addig is nézelődj facebook oldalamon, és meríts inspirációt az írásaimból.

[INSERT_ELEMENTOR id="7448"]

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör