elvonulás
Utazás, új élet külföldön

Mit adhat neked az elvonulás öröme?

Mi történne, ha egyszercsak varázsütésre letehetnéd a terheidet? Ha a jótündér suhintana, és azt mondaná, szakadj ki a mindennapokból, szabadulj meg egy picit a gondjaidtól? Pontosan ez történik, amikor megengeded magadnak a terápiás utazás, a minőségi elvonulás örömét.

Elvonulás önmagaddal

Elsőre talán furcsa elgondolnod, hogy egy teljes hetet tölts el magaddal, magadra figyelve. Egy olyan hetet, amikor nem a teendőid miatti aggódás áll a napjaid középpontjában, hanem a gondolataid és érzéseid. Amikor ahelyett, hogy azon járna az agyad kora reggeltől, hogy mennyi mindent kell elrendezned, inkább mosolyogva nyitod ki a szemed, nyújtózol egyet, és kíváncsisággal vegyes örömmel várod az aznapi élményeket. Amikor nem egyik találkozóról a másikra rohansz, azon tűnődve, hogyan szervezd úgy, hogy minden beleférjen a napodba, hanem kényelmesen, nyugodt tempóban fedezel fel egy új világot magad körül és önmagadban. Tudod hogy megy ez? Amikor nem kattognak benned a hogyanok, miértek, a kivel, hova, mikor kérdések, akkor végre élvezed az életed. Amikor elengeded annak akarását, hogy megkapj válaszokat, azok a csendben végre maguktól eljutnak hozzád.

Békében

A megfelelő környezet és lelkiállapot elhozza a nyugalmadat, a belső békédet, és teret nyit arra, hogy meghalld azt a hangot, amelyet eddig elnyomtál, elhallgattattál magadban, A megszokott rutinjaidtól való eltávolodás, a fizikai távolság, és a speciális programok mentálisan másik energiaszintre hangolnak. Időről időre érdemes megélned azt a szabadságot, amit az elvonulás ad meg neked. Eljutnod arra a térre, ahol leteheted teljesítmény-kényszeredet, különböző szerepeidet, és elmélyülve önmagad lehetsz. Felemelkedned az energia szintre, ahol be tudod fogadni a hozzád eljutó információkat. Elsőre nehéznek tűnhet egyedül továbblépni a mókuskerékből. Nehéz is, mégpedig azért, mert a saját gondolataid, vélt vagy valós korlátaid rabja vagy. Ebből a bezártságból, megrekedett állapotodból mozdítalak ki különleges utazási programommal. Új nézőpontokat, új megközelítést mutatok, hogy távolabbról, tisztábban ráláthass önmagadra, az életedre. Veled tartok, és kísérlek, hogy ne érezd magad elhagyatottan hánykolódó hajónak az élet tengerén. Mert mindig könnyebb megosztani, közösen haladni, és támogatást élvezni. Ezért segítem önfelismerésekkel tarkított belső és külső utazásodat  inspiráló élményprogramommal azon a csodálatos szigeten, ahol élek. Itt, Máltán biztosítom számodra az elvonulás csendjét, és olyan programokat, amelyek által egyre közelebb kerülsz saját ragyogó énedhez és ahhoz a fantasztikus élethez, amelyet megálmodtál magadnak.

Nézz körül facebook oldalamon, és meríts inspirációt az írásaimból, posztjaimból.

[INSERT_ELEMENTOR id="7448"]

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

MANNA
Magazin


 > Inspiráció
 > Támogatás
 > Történetek
 > Tippek, ötletek

A munkát élvezni is lehet

Bakalár Cernovar - Cseh Sör