Mit adhat neked az elvonulás öröme? - MannaCoach

Mit adhat neked az elvonulás öröme?

Vajon mi történne, ha letehetnéd a terheidet, gondjaidat? Ha a korlátok lebomlanának körülötted, és a vágyaid megvalósításához szükséges erőforrások, támogatások a rendelkezésedre állnának? Ha megengednéd magadnak, hogy kipróbáld, milyen a minőségi utazás, elvonulás öröme?

Talán furcsa elgondolni számodra, hogy egy teljes hetet tölts el magaddal, magadra figyelve. Egy olyan hetet, amikor nem a teendőid miatti aggódás áll a napjaid középpontban, hanem a gondolataid és érzéseid. Amikor nem azon jár az agyad kora reggeltől, hogy mennyi mindent kell elrendezned, hanem mosolyogva nyitod ki a szemed, nyújtózol egyet, és kíváncsisággal vegyes örömmel várod az aznapi élményeket. Amikor nem egyik találkozóról a másikra rohansz, azon tűnődve, hogyan szervezd úgy, hogy minden beleférjen a napodba, hanem kényelmesen, nyugodt tempóban fedezel fel egy új világot körülötted és magadban.

Szokatlan, igaz? Talán az első pár órában hiányérzeted is lenne, annyira megszoktad már a tevékenykedést, a cselekvést. Talán az elején üresnek éreznéd magad, és azon gondolkodnál, mivel töltsd fel a keletkezett űrt. Aztán eljönne a pillanat, amikor meglátnád ennek a szépségét, örömét és már magad keresnéd az elvonulás lehetőségeit.

Kíváncsi vagy, milyen érzés, amikor nem kattognak benned a hogyanok, miértek, a kivel, hova, mikor kérdések? Amikor elengeded annak akarását, hogy megkapd a válaszokat, amelyek olyan közel vannak, mégsem jutnak el hozzád?

Ahhoz, hogy megtaláld a nyugalmadat, belső békédet, és figyelj arra a hangra, amelyet eddig elnyomtál, elhallgattattál magadban, a megfelelő környezetben és lelkiállapotban kell lenned. Nem elég várnod a válaszokra, a megoldásokra, hanem el kell indulnod feléjük, magad felé, a saját utadon. Fizikailag el kell távolodnod a megszokott rutinjaidtól, az állandó környezetedtől, mentálisan pedig másik energiaszintre kell hangolódnod.

Időről időre szükséged van arra a szabadságra, amit az elvonulás adhat meg neked. Arra a térre, ahol leteheted teljesítmény-kényszeredet, különböző szerepeidet, és elmélyülve önmagad lehetsz. Arra az energia szintre, ahol be tudod fogadni a hozzád eljutó információkat.

Elsőre nehéznek tűnhet egyedül továbblépni a mókuskerékből. Sokszor nehéz is, mégpedig azért, mert a saját gondolataink, vélt vagy valós korlátaink rabjai vagyunk. Ezekből a ketrecekből legtöbbször csak segítséggel, külső ráhatásra tudunk kimozdulni. Új nézőpontra, új megközelítésre van szükségünk ahhoz, hogy távolabbról, tisztábban ráláthassunk saját magunkra, az életünkre.

Ezt a folyamatot, az önfelismerésekkel tarkított belső és külső utazásod segítem inspirációs programommal azon a csodálatos szigeten, ahol élek. Itt, Máltán biztosítom számodra az elvonulás lehetőségének helyszínét és olyan programokat, amelyek által egyre közelebb kerülsz saját ragyogó énedhez és ahhoz a fantasztikus élethez, amelyet megálmodtál magadnak.

Várlak szeretettel máltai utazási programjaimon.

Addig is nézelődj facebook oldalamon, és meríts inspirációt az írásaimból.