Korlátokból - Szabadság

Önismereti utazás Máltára – személyes fejlődés másként

Te is azt vallod, hogy utazni jó? Nemcsak azért, mert új tájakat láthatsz, hanem mert a saját életedre is más fényben tekinthetsz utána. Testileg, lelkileg felfrissülsz egy-egy utazás alkalmával, és olyan élményekkel gazdagodsz, amelyekből a későbbiekben újra fel tudsz töltődni. Főként egy önismereti utazás alkalmával.

Lehet olyan helyzet, amikor megtorpansz, mert elakadást, válságot vagy zavart tapasztalsz az életedben. Úgy tudod leginkább megváltoztatni az adott helyzetedet, ha te magad kimozdulsz belőle.  

Amikor kicsit távol kerülsz pár napra a megoldandó feladataidtól és a mindennapi megpróbáltatásoktól, a távolság új nézőpontokat adhat ahhoz, hogy továbblépj a megoldás irányába.

Önismereti utazás, feltöltődés, vakáció

Ezért a coaching programomat úgy dolgoztam ki, hogy a saját személyiségfejlesztői szaktudásomat kiegészítsék az utazás „terápiás” előnyei.

Vendégül látlak a csodaszép Máltán, a szabadság szigetén, hogy innen, a távolból könnyebben ráláthass arra, ami az életedben talán elavult, szükségtelenné vált, és már csak koloncként cipeled. Ebből a távlatból ugyanakkor könnyebben meglátod, felismered azt is, ami valódi érték benne, és ami igazán fontos neked.

Hidd el, sokszor elég annyi, hogy más helyszínen legyél, más dolgokat tapasztalj, mint a megszokott tevékenységeid során, a hétköznapokban.

Hogyan találod meg magad a máltai önfelfedező úton?

Arra vágysz, hogy nyugalmat, belső harmóniát élhess meg. Egy kis csendre, szusszanásra áhítozol, hogy tisztábban lásd: merre tovább.

Ehelyett mindenütt nyüzsgést, stresszt rohanást tapasztalsz, egyik megbeszélésről rohansz a másikra, és az ügyintéznivalók lassan elborítanak.

Nem is csoda, ha úgy érzed, ebben a sürgés-forgásban nem tudod a magad döntéseit meghozni, mert néha eltévedsz, sodródsz, elveszted az irányt.

Hiszen hogyan is találhatod meg a saját, belső válaszaidat életed nagy kérdéseire, ha nem teremtesz külön alkalmat, és nem szánsz időt arra, hogy foglalkozz velük?

Ezért érdemes eljönnöd hozzám, mert én segíteni tudok neked kimozdulni azokból az otthoni élethelyzetekből és gondolkodási, problémamegoldási sémákból, amelyekbe úgy érezheted, hogy beleragadtál, és amelyekből egyedül nehezebben tudnál kijönni.

Miért éppen Máltán? Miért épp velem?

Tapasztalatom szerint a saját példám, sokszínű életutam és jelenlegi, nem mindennapi életvezetési modellem tud inspirálni. Az én életemre rálátva más módon tudod te is megközelíteni a saját helyzeted. Tőlem nem csupán elméleti tippeket kapsz, hanem a gyakorlati megvalósítását láthatod – és „lesheted el” lépésről lépésre – mindannak, amit az újrakezdés, a sikeres váltás és az új élet megvalósítása számodra is jelenthet.

Meglátod, ez az egyszerre „külső”, térbeli és „belső”, lelki utazás a hazatéréseddel sem ér véget. Sőt. Akkor kezdődik majd el igazán…

Várlak szeretettel inspiráló önismereti utazás programomra.

Gürtler Szilvia, coaching

A szerző: Gürtler Szilvia, ACC   (ICF minősített coach)

Minden tapasztalatommal, tudásommal támogatlak, hogy a megújulás során megtaláld a célodat az élethivatásodat, és ezáltal megéld a bőséget. Az önmegvalósítás útján kísérlek végig az önismerettől az életvezetésen át a szabadságig, hogy eljuss oda, ahova magadat álmodod. Várlak szeretettel.

Szia! Szilvi vagyok, coach, közgazdász.

Leave a Reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

manna magazin letöltés